MEDKON, Karadeniz Ekspres Servisi'nin Ambarlı uğrağı için Mardaş'ı seçti

MEDKON, Karadeniz Ekspres Servisi'nin Ambarlı uğrağı için Mardaş'ı seçti

MEDKON’ un Türkiye-Ukrayna arasında hizmet verecek yeni servisi Black Sea Express Service (BSE), Ambarlı uğrağında uzun yıllardır işbirliği yaptığı MARDAŞ’ ta başlayacak.

Güçlü organizasyonu ve kültürel yapısıyla; yenilikçi, güvenilir, katma değeri yüksek hizmetler sunan MEDKON’ un Türkiye-Ukrayna arasında hizmet verecek yeni servisi Black Sea Express Service (BSE), Ambarlı uğrağında uzun yıllardır işbirliği yaptığı MARDAŞ’ ta başlayacak.

medkon-mardas-plaket2.jpegSon yıllarda önemli terminal yatırımlarıyla dikkat çeken MARDAŞ, liman elleçleme kapasitesini iki katına çıkararak 1.500.000 TEU kapasite ile liman alanı içinde bulunan 100.000 m2’lik gümrüklü/
gümrüksüz, açık/kapalı alanları sayesinde denizcilik sektörünün ihtiyaç ve hedeflerini belirleyerek, yenilikçi ve sürdürülebilir lojistik çözümlerini bu yeni serviste de müşterilerine kesintisiz sunmaya devam edecek.

mardas-logo.pngTüm aktif servislerinde iş bitirici, yaratıcı ve güvenilir olarak en yüksek performansı ortaya koyma bilinciyle hizmet vermekte olan MEDKON, yeni servisinde de aynı şekilde güvenilir ve çözüm odaklı hizmet sunmayı hedefliyor.

MEDKON LİNES CEO’su Mahmut Işık, “Medkon Lines’ın bugüne kadar Akdeniz limanlarında vermiş olduğu hizmet ve kalite anlayışını Karadenize taşımaktan mutluluk duyduğunu” dile getirirken, “Medkon Lines filosuna katılan Medkon MRA ile Karadeniz ile Akdeniz ülkelerini birbirine bağlaması açısından önemli bir servis başlattıklarını” söyledi.

medkon-logo.pngYeni servisin ilk gemisi MEDKON MRA, MARDAŞ limanından başlayan operasyonunu 21 Ağustos’ ta gerçekleştirdi. Bu çok kıymetli başlangıç için MEDKON’ a teşekkür etmek üzere MARDAŞ ekibince gemi kaptanına plaket takdim edildi.

ADVERTORIAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.