Mercedes, "eğitim yolda" ile güvenli ve ekonomik sürüşü anlatacak

Mercedes, "eğitim yolda" ile güvenli ve ekonomik sürüşü anlatacak

Proje, yollarda uygulamalı olarak çekilen eğitim videoları ile kaptanlara keyifli bir öğrenme deneyimi sunarken, içeriklere her an her yerden erişim imkânı sağlıyor.

Ürettiği son teknolojiye sahip araçların verimli, güvenli, konforlu ve ekonomik kullanımı için uzun yıllardır kamu, filo ve bireysel otobüs müşterilerine de “Sürüş Eğitimleri” düzenleyen Mercedes-Benz Türk, 2023 yılında “Eğitmen Kaptanlar” ismiyle filo müşterilerinin baş şoförlerine yönelik düzenlediği eğitimleri hayata geçirmişti. Kaptanlara yönelik yenilikçi ve çeşitlendirilmiş eğitim programlarıyla sektöründe öncü bir rol üstlenen Mercedes-Benz Türk, bu defa otobüs kaptanlarının yeni sürüş ve güvenlik sistemlerini yakından tanımaları ve sürüş eğitimlerine her an her yerde ulaşılması için ‘Eğitim Yolda’ Projesi’ni başlattı.

Kaptanların her an her yerden güvenli ve ekonomik sürüşe dair bilgilere ulaşmaları amacıyla Mercedes-Benz Türk Eğitim Grubu tarafından online olarak tasarlanan eğitim programı, dinamik formatı ve detaylı yönlendirmeleri ile kaptanlara keyifli bir öğrenme deneyimi yaşatıyor. Mercedes-Benz Travego ile İstanbul, Bursa, Edirne, Çanakkale gibi farklı şehirlerde çekilen eğitim videoları ile güvenli sürüşün incelikleri kaptanlara sohbet eşliğinde uygulamalı olarak sunuluyor.

Eğitim Yolda Projesi, ‘Güvenlik Sistemleri’, ‘Asistan Sistemleri’ ve ‘Sürüş Sistemleri’ olmak üzere 3 ana başlık altındaki 31 adet videodan oluşuyor. Mercedes-Benz Türk Travego ve Tourismo model otobüslerde bulunan Aktif Fren Asistanı, Powershift Şanzıman Sistemi, Ecodrive Tolerans Ayarı gibi pek çok donanım ve teknolojinin anlatıldığı videolar, kaptanların ekonomik ve güvenli sürüşe dair bilgi ve becerilerini artırma fırsatı sunuyor. Kapsamlar doğrultusunda farklı sürelerde hazırlanan #EğitimYolda videolarını izlemek için Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs YouTube kanalını takip edebilirsiniz. İlk olarak “Güvenliğiniz Kırmızı Çizgimiz” diyerek yola çıktığımız “Güvenlik Sistemleri” ve onu takip eden “Asistan Sistemler” videolarını aşağıdaki linkler aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Güvenlik Sistemleri: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQNkgeqDmeGuqR01W5Wqkk1i_Zo1r5k20

Asistan Sistemler:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLQNkgeqDmeGvSMzOLrzZg9b16URmEEfyO

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.