Metro, filoya 15 Isuzu D-Max kattı

Metro, filoya 15 Isuzu D-Max kattı

Metro Turizm, otobüs filosunda işbirliği içinde olduğu Isuzu’dan yol kontrol aracı olarak  aldığı pick up modeli D-Max’lerle  filosuna güç...

Metro Turizm, otobüs filosunda işbirliği içinde olduğu Isuzu’dan yol kontrol aracı olarak  aldığı pick up modeli D-Max’lerle  filosuna güç kattı.  15 adet D-Max düzenlenen törenle teslim edildi.

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü FatihTamay; bu yıl içerisinde Türkiye’deki ilk pilot 4x4 araç üretimini gerçekleştirme hedefleri olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Metro Turizm,  en zorlu şartlarda kullanılabilecek olan Isuzu D-Max gibi güçlü bir aracı, kontrol için tercih ederek bir ilk daha gerçekleştirdi. Türkiye’nin her yerinden 365 gün 24 saat kullanılabilecek bir proje geliştirildi. Biz de, bu projede yerimizi alarak destek verdik. İnanıyorum ki, ilk olacak bu projenin ardından diğer firmalar da gelecektir.”

 



Tören sonunda Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e bir plaket takdim edildi.

 

Anadolu Isuzu olarak dövizin yükselmesinden kaynaklanan maliyet artışlarını müşterilerine yansıtmadıklarını da belirten Tamay; otomotiv sektöründeki bu düşük fiyatların ileriki zamanlarda bir daha bulunamayacağına dikkat çekerek, “Sadece Anadolu Isuzu için söylemiyorum. Bir yıl sonra, bugünlerdeki tüm araçların fiyatlarını torunlarınıza anlatacak önemde bulacaksınız” diye konuştu.

 

Öztürk:

D-Max’ler yolcuya verdiğimiz değerin göstergesidir

 

Filolarına kontrol aracı olarak kattıkları D-Max’lerin Metro Turizm’in kurumsallaşmasına da katkısının azımsanmayacak kadar yüksek olacağını söyleyen Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ise, “Metro turizm olarak yolculara verdiğimiz güvene layık olmaya çalışıyoruz. Önemli olan, yolcumuzu bir yerden bir yere götürüp bırakmak değil, her yolculuğunda onun kendini güvende hissetmesidir. Kontrol ve denetlemeye gösterdiğimiz özveri, yolcularımıza verdiğimiz değeri göstermektedir. Kontrol ve denetleme aracı olarak tek tip Isuzu D-Max’lerin kullanılması yolcularımızın şirketimize olan güvenini iki kat artıracağından eminim.” dedi.

 

 

Polonezköy Legend Otel’de gerçekleştirilen törene Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Otobüs Grup Başkanı Sinan Soluk, Metro Turizm Genel Müdürü Umut Kahraman, TOFED Genel Başkan Yardımcısı Rüştü Terzi, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı ile firma yetkilileri katıldı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.