Michelin’in yeni kış lastiği ‘Alpin 6’ aşındığında da güvenli

Michelin’in yeni kış lastiği ‘Alpin 6’ aşındığında da güvenli

Michelin, yeni kış lastiği MICHELIN Alpin 6 ile sürücülere ağır kış koşullarında maksimum performans ve güvenlik sağlıyor. Alpin ailesinin en yeni üyesi özel teknolojileri bir araya getiriyor.

Yeni MICHELIN Alpin 6’nın özel sırt deseni, gelişmiş teknolojisiyle lastiğin ömrü boyunca performansını koruyor. Aşındıkça değişen sırt deseni sayesinde yasal diş derinliğine kadar tahliye alanından ödün vermiyor. Bu sayede lastikler, yüksek yol tutuşu ile mükemmel karlı zemin performansında süreklilik sağlıyor.

Evergrip Teknolojisi ile ilk kilometreden son kilometreye kadar güven!

MICHELIN Alpin 6’nın çok katmanlı sırt bileşeni sayesinde lastik aşındıkça çekiş kaybını önlemek için yeni formüllü özel kauçuk bileşeni kullanılıyor. Böylece kış performansında son kilometreye kadar ödün verilmiyor. İnovatif Evergrip Teknolojisi ile lastikler ilk kilometreden son kilometreye kadar güvenle seyahat etme avantajı sunuyor. Ayrıca yenilikçi diş derinliği göstergesi ile lastikler yasal sınır olan 1,6 mm’ye kadar kolaylıkla takip ediliyor.

Karlı zemin performansında birinci

MICHELIN Alpin 6, aşınmış lastikler arasında gerçekleştirilen karlı zemin testlerinde, rakipleri arasında hızlanma ve çekiş performansında ilk sırada yer alıyor.* Aşınmış lastik performansıyla rakiplerinden 5.9 metre daha kısa fren mesafesiyle** güvenliği üst seviyeye çıkaran YENİ Alpin 6’nın çok katmanlı sırt bileşeni teknolojisi sayesinde aşındıkça değişen sırt deseni lastik ömrü boyunca performansını koruyor. Pazar ortalamasından yüzde 27 daha uzun ömürlü olan Alpin 6, bu alanda da mükemmel performansını ispatlıyor.***

*Michelin’in talebi doğrultusunda, karlı zeminde frenleme TÜV SÜD ürün hizmeti tarafından, Aralık 2017 ve Ocak 2018 tarihleri arasında 205/55 R16 ebadındaki lastiklerin kullanıldığı VW Golf 7 aracıyla gerçekleştirilen test MICHELIN ALPIN 6 ile ana rakiplerinin kıyaslamasıdır. 

**Michelin’in talebi doğrultusunda, karlı zeminde frenleme TÜV SÜD ürün hizmeti tarafından, Aralık 2017 ve Ocak 2018 tarihleri arasında 205/55 R16 ebadındaki lastiklerin kullanıldığı VW Golf 7 aracıyla gerçekleştirilen test MICHELIN ALPIN 6 ile ana rakiplerinin kıyaslamasıdır

***Uzun ömür testi, Michelin'in talebi doğrultusunda, DEKRA TEST CENTER tarafından, Aralık 2017 ve Ocak 2018 tarihleri arasında, VW Golf 7 aracıyla 205/55 R16 91H ebadındaki lastiklerle gerçekleştirilen MICHELIN ALPIN 6 ile ana rakiplerinin kıyaslamasıdır. Uzun ömür testi, gerçek kullanıcı (D50) ile ortalama 10,000 km de ve tahmini dayanıklılığı 1.6mm’dir. Pazar Ortalaması: MICHELIN Alpin 6 ve tüm Premium Rakip lastikleri panelde test edilmiştir.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.