Miran Lojistik, Tırsan’dan 50 tenteli Maxima Plus aldı

Miran Lojistik, Tırsan’dan 50 tenteli Maxima Plus aldı

Tırsan; Lojistik sektörünün köklü firmalarından Miran Lojistik’e 50 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, teslimatı gerçekleştirdi. Firmanın yapmış olduğu son yatırım ile birlikte filosundaki Tırsan araç sayısı 180 adede yükseldi.

Tırsan, Adapazarı fabrikasında gerçekleştirdiği teslimat törenlerine son hız devam ediyor. Son olarak Miran Lojistik firmasına yapılan teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Miran Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökdemir ve Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Emin Dilovan Kınay katılım gösterdi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Miran Lojistik ile kuruldukları günden beri çalışıyoruz. Yine bir teslimat töreninde bir arada olmaktan çok memnunuz. Bugün teslimatını yaptığımız Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus treyler de Avrupa’nın en donanımlı Ar-Ge merkezinde en ince ayrıntısına kadar geliştirilmiş ve en zorlu koşullarda 1 milyon km kadar test edilmiş en verimli araçlarımızdan biridir. Miran lojistik, çeviklikleri ve sürekli iyileştirdikleri hizmet kalitesi ile örnek bir firmadır. Daha uzun yıllar beraber ve başarılı çalışacağımıza inanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Miran Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökdemir ise, “Miran Lojistik, 25 yıllık deneyime sahip bir ekip tarafından yönetilen ve müşterilerinin lojistik ihtiyaçlarına özgün, esnek ve yenilikçi çözümler sunarak sektöründe öncü bir firma olarak yer almaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tutan firmamız, proje yaklaşımı ve titizlikle çalışarak en kaliteli hizmeti sunmak için gayret göstermektedir.Bu doğrultuda araç yatırımlarımızda Tırsan her zaman öncelikli tercihimiz oldu. Filomuzda son alım ile birlikte 180 adet Tırsan aracı bulunmaktadır” dedi.

Gökdemir sözlerine şu şekilde devam etti, “Firmamız kara, deniz, hava, proje ve intermodal taşımacılığı ile müşterilerine 20 yılı aşkın süredir Türkiye - İngiltere hattında kaliteli hizmet sunmaktadır. Tırsan araçları yapmış olduğumuz tüm taşımacılık modellerinin hepsinde ihtiyaçlarımızı tam olarak karşılamaktadır. Son alımını yapmış olduğumuz Tenteli Perdeli Maxima Plus araçlarının sahip olduğu yüksek iç neti sayesinde daha fazla ürün yükleme imkanına sahibiz. Treylerlerde bulunan ekstra çatı kaldırma özelliğiyle yükleme esnasında daha hızlı ve verimli operasyon yapabiliyoruz. Öte yandan Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus araçlarında bulunan patentli K-Fix sistemi sayesinde yüklerimizi güvenli şekilde taşıyabiliyoruz. Tırsan ile uzun yıllara dayanan başarılı bir iş birliği içerisindeyiz, bu başarılı iş birliğinin daha uzun seneler devam edeceğine inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus T.SCS X+ Özellikleri

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, patentli K-Fix sistemi sayesinde, yüklerin en güvenli şekilde taşınmasını sağlıyor. Televre üzerindeki her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 adet yük bağlama noktası sayesinde, 500’den fazla yükleme kombinasyonu sunan Tırsan Tenteli Perdeli Mamam Plus’ın üst yapısı ve perdeleri Code XL standartlarına %100 uyum sağlıyor.

T.SCS X+ aracı, Tren Yükleme Sistemi opsiyonu sayesinde filo yönetiminde esnekliği artırmak üzere geliştirilmiştir. Bu opsiyon içerisinde, 2 x 2 adet Tren Vinç Bağlantı noktası ile Tren Yükleme için özel tasarlanan dingil hava yastıkları bulunmaktadır. Sistem, "e-f-g-i" vagon tipleri ve P400 tünel tiplerine de uyumludur. Ayrıca araçta, ADR mevzuatına uygun 2 adet yangın dolabı bulunmaktadır.

Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus, sahip olduğu seviyeli çatı kaldırma sistemi sayesinde; 2.800, 2.850, 2.950 ve 3.000 mm iç net opsiyonları ile maksimum yükleme imkânı sunuyor ve yükleme esnasında 500 mm ekstra kaldırma özelliği ile operasyonel hız ve verimlilik avantajı sağlıyor. Ayrıca, 7,200 kg forklift aks yüküne dayanımlı taban özelliği ile Tenteli Perdeli Maxima Plus, şasi ve çelik aksamlarının çinko-fosfat tri elektron metoduna göre kataforez (KTL) kaplamalı oluşu sayesinde ürünleri 10 yıl pas yürümezlik garantisi altına alıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.