Mitsubishi’den avantajlı servis kampanyası

Mitsubishi’den avantajlı servis kampanyası

Temsa Motorlu Araçlar, bahara hazırlanan Mitsubishi araçlara çok avantajlı bir servis kampanyası sunuyor. 13 Nisan – 16 Mayıs tarihleri arasında geçerli...

Temsa Motorlu Araçlar, bahara hazırlanan Mitsubishi araçlara çok avantajlı bir servis kampanyası sunuyor. 13 Nisan – 16 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanyada çeşitli indirimler ve hediyeler sunuluyor.

Temsa Motorlu Araçlar, yeni mevsime hazırlık yapan Mitsubishi sürücüleri için yüzleri güldüren bir servis kampanyası düzenliyor. 4 yaş ve üzeri Mitsubishi binek ve ticari araç sahipleri için geçerli kampanyada, çeşitli indirimler ve hediyeler bulunuyor.

Kampanya kapsamında 13 Nisan ile 16 Mayıs tarihleri arasında Temsa Motorlu Araçlar yetkili servislerinde işçilikte yüzde 30, yedek parça ve yağ değişiminde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Üstelik ücretsiz check up fırsatları da bu tarihlerde Mitsubishi sahiplerini bekliyor. Kampanya döneminde 500 TL ve üzeri yedek parça alışverişi yapan herkese, araç içi yol kayıt kamerası hediye ediliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.