MSC Cruises, iki gemisiyle dünya turlarına başladı

MSC Cruises, iki gemisiyle dünya turlarına başladı

• MSC Magnifica ve MSC Poesia gemileri, dünya turu için 5000’den fazla yolcuyu ağırlayacak.

Dünyanın üçüncü büyük ve en hızlı büyüyen gemi seyahati markası olan MSC Cruises, MSC Poesia ve MSC Magnifica'daki konuklarına iyi yolculuklar diledi ve iki gemi Cenova, İtalya'dan eş zamanlı olarak sektörde bir ilki gerçekleştirerek dünya seyahatleri için yola çıktı.

Yolculukların başında birlikte yola çıkan iki gemi, dünya çapında farklı rotalar sunmak için Akdeniz'in kıyısında yollarını ayıracak. Misafirler, MSC Magnifica ile 119 gün ve MSC Poesia ile 117 gün sürecek unutulmaz seyahatlerinde bavullarını toplayıp açmak zorunda kalmadan dünyayı keşfedecekler.

Misafirler gemi yolculukları sırasında sadece dünyanın muhteşem destinasyonlarından bazılarını ziyaret etmekle kalmayacak, aynı zamanda dünya lezzetlerini keşfedebilecekler.

MSC Cruises misafirlerinin beklediği yüksek kaliteli, uluslararası yemek seçeneklerine ek olarak, 2023 dünya turuna katılan seyahatseverler ödüllü şefler tarafından hazırlanan menülerle eşsiz bir deneyim yaşayacaklar.

msc-world-cruises-2023-depart-genoa-italy-05-01-2023-2-2.jpgÜnlü ve ödüllü şefler, dünyanın dört bir yanından kendi mutfaklarının en iyi yemeklerinden oluşan eksiksiz bir menü hazırlamak için farklı aralıklarla gemi yolculuklarına katılacaklar ve ana restoranlarda misafirlerini ağırlayacaklar.

MSC Cruises, buz oymacılığından şampanya tadımına kadar, uzmanlık gerektiren konularda çeşitli dersler, 30'dan fazla farklı tam ölçekli prodüksiyon şovu, dans dersleri, dil okulları ve daha fazlasını içerecek şekilde, konukların deneyimlerini zenginleştirmek üzere özel bir program hazırladı.

2023'te uzak rotaları keşfetmek isteyen konuklar, 2023 MSC Dünya Turu’nun daha kısa programları için kalan son kabinleri rezerve edebilirler.

Ocak 2024'te yola çıkmak üzere, 31 farklı ülkede 52 muhteşem destinasyonu içeren büyüleyici, yepyeni bir seyahat programı ile 2024 MSC Dünya Turu’na rezervasyonlar devam ediyor.

2024 dünya turunun öne çıkan en önemli bölgesi ise, güçlü Amazon nehri üzerinden Brezilya Amazonu’nun keşfedildiği bölüm.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.