MSC Cruises, turlarında St Petersburg limanını askıya aldı

MSC Cruises, turlarında St Petersburg limanını askıya aldı

2022 yaz güzergahlarından biri olan Baltıklar’da Rusya hariç Stockholm, Helsinki ve Tallinn gibi alternatif limanlara uğrayacak.

MSC Cruises bölgedeki son gelişmeler ve ilgili güvenlik endişeleri nedeniyle Rusya'nın St Petersburg kentine yaptığı seferleri askıya aldığını duyurdu.

Şirket, yolcularının ve mürettebatının sağlığının ve güvenliğinin en büyük önceliği olduğunu; Mayıs ayının sonundan Ekim ayına kadar, Baltık Denizi seferlerine sahip dört gemisinin, (MSC Preziosa, MSC Grandiosa, MSC Poesia ve MSC Virtuosa) 2022 yazındaki seyahat programlarında St Petersburg şehrine uğraklarını askıya aldı.

Gündemin başından bu yana dört gemisinin rotaları için Stockholm, Helsinki ve Tallinn gibi alternatif limanlarla temas halinde olan MSC Cruises, mümkün olan en kısa sürede her bir gemisi için kesin olacak rota bilgisini seyahat acentelerine iletecek. Yeni düzenlemelerden etkilenen mevcut konuklara ve Baltıklar rotasına tatil rezervasyonu yapmak isteyen herkes için yeni seyahat programlarının onaylanmış ayrıntılarını web sitesinde güncelleyecektir.

Şu anda hiçbir MSC Cruises gemisi St Petersburg limanına uğramamaktadır.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.