MSC, personelini futbol ve bilek güreşiyle motive ediyor

MSC, personelini futbol ve bilek güreşiyle motive ediyor

MSC Grubu çatısı altındaki şirketlerden MSC, Asyaport ve Medlog Lojistik, sportif aktivitelerle çalışanlarını motive ediyor. Ekim ve Kasım aylarında düzenlenen futbol ve bilek güreşi turnuvalarında toplam 225 personel mücadele etti.

Gerçekleştirdiği sosyal ve spor aktiviteleriyle personelini motive etmeye devam eden MSC Grubu şirketleri, Ekim ve Kasım aylarında düzenlenen müsabakalarda toplam 225 personelini futbol ve bilek güreşi turnuvalarında bir araya getirdi.

8 ve 15 Ekim tarihlerinde Türkiye’nin 9 şehrinden 81 personel bilek güreşi turnuvası ilk turunda mücadele ederek final turuna çıkmaya hak kazandı. 10 Kasım Perşembe günü Tekirdağ Asyaport Limanı’nda gerçekleşen final müsabakasında mücadele eden MSC Mersin Bölgesi personeli Sinan Yıldız, bilek güreşi turnuvasının şampiyonu olurken; ikinciliği Medlog Tekirdağ’dan Gökhan Çolak, üçüncülüğü ise Medlog Trabzon’dan Gökhan Bayrak elde etti.

Asyaport’ta, 3 Ekim Pazartesi günü ilk maçı yapılan futbol turnuvası karşılaşmalarında 24 takım arasından finale yükselen Çaylaklar ve X-Rayspor isimli takımlar oldu. 9 Kasım Çarşamba günü gerçekleşen final karşılaşmasını Çaylaklar isimli takım kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

msc-spor-etkinlikleri-1.jpgmsc-spor-etkinlikleri-3.jpgmsc-spor-etkinlikleri-4.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.