Nagarro + MBIS, Yenilikçi Tedarik Zinciri Çözümleri sunuyor

Nagarro + MBIS, Yenilikçi Tedarik Zinciri Çözümleri sunuyor

Nagarro + MBIS, tedarik zinciri planlaması alanında sunduğu yenilikçi çözümlerle işletmelerin gelecek talepleri planlamasına ve anında yanıtlar vermesine destek olarak operasyonel verimliliği artırmaya odaklanıyor.

Gelişen pazar koşullarına daha hızlı yanıt verebilmek, kârlılığı korumak ve müşteri memnuniyetini artırmak, günümüzde işletmelerin öncelikleri arasında yer alıyor. Özellikle de pazardaki dijitalleşme süreçlerinin hızlanmasına paralel olarak tedarik zinciri planlaması, tüm sektörler için en kritik alanlardan birini temsil ediyor. Bu aşamada işletmelerin yenilikçi yazılımları içeren tedarik zinciri planlama ihtiyacı artıyor.

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, tedarik zinciri planlaması alanında işletmelerin gelecekteki talepleri bugünden planlayabilmesini sağlayan yazılım çözümleri sunuyor. SAP Integrated Business Planning çözümüyle gelecek talepleri tahmin ederek öncelikli taleplere, tahsislere ve tedarik zinciri kısıtlamalarına dayalı tedarik planları oluşturuyor. Talep algılama, istatistiksel modelleme ve makine öğrenimi algoritmaları sayesinde kısa, orta ve uzun vadeli doğru planlamalar yapmayı sağlıyor.

Gerçek zamanlı çözümler sunuyor

Bu yenilikçi çözüm aynı zamanda siparişler, tahminler, kalite ve envanter yönetimi gibi süreçlerde de müşteri ve tedarikçilerle gerçek zamanlı iş birliği yaparak sorunlara hızlı çözümler üretmeye yardımcı oluyor. Entegre satış ve operasyon planlaması özelliğiyle envanter, hizmet seviyeleri ve karlılığını dengelerken departmanlar arası iş birliğini güçlendiriyor. Dashboard’lar sayesinde tedarik zincirinin her aşamasını anlık olarak izlemeyi ve gerekli aksiyonları almayı da sağlıyor. Önceden yapılandırılmış planlama şablonları sayesinde hızlı adaptasyon olanağı sağlaması ise çözümün en önemli avantajları arasında yer alıyor.

Gerçek zamanlı durum bilgileri anlık izlenebiliyor

Nagarro + MBIS’in işletmelere sunduğu bir diğer çözüm olan SAP Ariba Supply Chain Collaboration for Buyers ise tedarik zinciri planlama ve yürütme süreçlerinde çok sayıda tedarikçiyle çalışmaya imkân tanıyor. Üretim tahminlerini, siparişleri, kalite ve envanter bilgilerini tedarikçilerle paylaşarak gerçek zamanlı yanıtlar almayı sağlıyor. Toplam talep, eldeki stok ve minimum - maksimum stok seviyeleri gibi bilgileri paylaşarak yazılım üzerinden aksiyonlara uygun çözümler almayı kolaylaştırıyor. Çözüm, herhangi bir back-office sistemi, SAP S/4HANA veya farklı tedarik zinciri çözümlerinden yararlanarak işletmenin sistemine kolayca entegre olabiliyor. Gerçek zamanlı durum bilgilerinin, SAP Ariba Supply Chain mobil uygulaması ile tüm mobil cihazlardan erişilebilmesi ise kullanıcılar için en büyük avantajlardan biri oluyor.

ayca-konak.pngNagarro + MBIS Satış Direktörü Ayça Konak, sundukları yenilikçi çözümlerle, işletmelerin tedarik zinciri operasyonlarını geleceğe hazırladıklarını ve pazarda rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olduklarını kaydetti. Konak, gelişmiş analitikler ve simülasyonlar kullanarak planlama süreçlerini stratejik, operasyonel ve taktiksel düzeyde kontrol etme imkânı da sunan SAP Integrated Business Planning ile makine öğrenimi algoritmalarını kullandıklarını, gelişmiş planlama yapılabildiklerini, talepleri tahmin ederek gerçek zamanlı çözümler sunabildiklerini de belirtti. Konak, işletmeleri tedarik zinciri planlamasını en kolay ve entegre şekilde yapabilen akıllı çözümler yoluyla en yüksek potansiyelle çalışmaya davet etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.