Navlungo, son nokta teslimat hizmeti sunan Carrtell'e ortak oldu

Navlungo, son nokta teslimat hizmeti sunan Carrtell'e ortak oldu

Yurt dışına ürün yollamak isteyen firmalara hemen lojistik teklifleri üretip satın alma süreçlerini dijjital ortamda sunan Navlungo, son nokta teslimat hizmeti sunan Carrtell'e de ortak oldu

E-ticaret ile uğraşan işletmelerin lojistik partneri olma vizyonuyla hedeflerini ve kapsamını her geçen gün geliştiren Navlungo, Cartell ile birlikte lojistik hizmetlerini daha da hızlandırmış oldu.

Navlungo Kurucu Ortağı İsa Korkmaz, yeni yatırım ve ortaklık görüşmelerimize sürat verdiklerini; bu yılın başında fullfilment ve depolama hizmet çözümlerimizi genişletmek amacıyla Parkpalet'i satın aldıklarını hatırlattı. Korkmaz, şu anda de lojistik sektöründe son nokta teslimat hizmeti sunan Carrtell'e iki taraflı olduklarını duyurmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Navlungo, dünya genelinde 130'dan artı lojistik firmasından teklif alma ve kıyas hizmeti ile birlikte halihazırda anlaşmalı olduğu kargo firmalarıyla e-ticaret yapanlara kapıdan kapıya 360 derece hizmet sunuyor. Carrtell ile yapılan bu ortaklık ile birlikte Navlungo'nun kapıdan kapıya hizmetinin kapsamı ve hızını artacak. Navlungo, Carrtell bünyesinde bulunan saha ekibi ve araç filosu ile kişisel gönderi çözümleri geliştirerek şehirler arası ticaret gerçekleştirir gibi uluslararası taşımacılık hizmetleri gerçekleştirecek.

Carrtell CEO'su Batuhan Tosunoğlu ise Carrtell yazılımı ile e-ticaret altyapılarına basit, seri ve ilave yazılım gideri olmadan entegre olduklarını belirtti. Tosunoğlu, bisiklet, motokurye, minivan ve panelvan gibi bambaşka araçları işletmelerin hizmetine sunduklarını; İstanbul'da 700'den artı semt ve Kocaeli'nin 5 ilçesinde işletmelerin ürünleri sıradan 4 saatte gönderebildiklerini söyledi. Carrtell olarak, Navlungo müşterilerinin kapısından bütün dakikasında ürün teslim alarak tüm dünyaya kargo yolculuğunu başlatacaklarını sözlerine ekledi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.