Nürnberg Başkonsolosu’ndan Barsan Bölge Müdürlüğü’ne ziyaret

Nürnberg Başkonsolosu’ndan Barsan Bölge Müdürlüğü’ne ziyaret

28 Mayıs 2024 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci ve beraberindeki heyet, Barsan Global Lojistik’in Nürnberg Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Almanya Bölge Müdürü Aykan Celdik’in makamında gerçekleşen nezaket ziyaretine, Barsan Global Lojistik Nürnberg ekibi de katıldı.Ziyaret sırasında Almanya Bölge Müdürü Aykan Celdik, Başkonsolos Fatma Taşan Cebeci’ye nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Görüşmede, iki ülke arasındaki gümrük işlemlerinin iyileştirilmesi ve bu işlemlerin daha hızlı ve güvenli bir şekilde yürütülmesi konularında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Aykan Celdik, Barsan Global Lojistik’in Almanya’daki faaliyetleri ve uluslararası lojistik süreçleri hakkında bilgi vererek, gümrük işlemlerindeki verimliliği artırmak için yapılabilecek işbirlikleri üzerine detaylı görüşmeler gerçekleştirdi. Başkonsolos Fatma Taşan Cebeci de iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin ve lojistik süreçlerinin geliştirilmesine yönelik atılacak adımların önemine dikkat çekti.
Görüşmede, lojistik sektöründeki mevcut gelişmeler ve karşılaşılan zorluklar ele alınırken, gelecekteki işbirliği fırsatları da değerlendirildi. Ziyaret, her iki tarafın da verimli ve yapıcı diyaloglarını sürdürme kararlılığı ile son buldu.

barsan-ziyaret-2.jpgbarsan-ziyaret-3.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.