obilet.com ile Kâmil Koç’tan iş birliği

obilet.com ile Kâmil Koç’tan iş birliği

Ülkemizin en eski ve köklü otobüs firmalarından Kâmil Koç’un otobüs biletlerine artık Türkiye’nin en büyük otobüs-uçak bileti satış platformu obilet.com aracılığıyla da ulaşılabilecek.

Kâmil Koç biletleri, 16 Ekim 2020 Cuma günü itibarıyla obilet.com üzerinden satışa açıldı. 1.000’i aşkın araçlık filosuyla 60’tan fazla il ve 200’ü aşan noktaya yolcu taşımacılığına devam eden Kâmil Koç’un seferlerine, bundan böyle obilet.com ve Obilet mobil uygulamaları üzerinden de ulaşılabilecek. İş birliği ile yolcular, www.obilet.com üzerinden veya Obilet mobil uygulamasından Kâmil Koç seferlerine ait biletleri satın alabilecek; iptal ve iade işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek.

Sektörün İki Büyük Oyuncusu Bir Araya Geldi

SimilarWeb verilerine göre Türkiye’nin en çok ziyaret edilen seyahat sitesi ve bilet satış platformu olan Obilet’in CEO’su Yiğit Gürocak, her geçen gün genişleyen portföylerine sektörün lider oyuncularından biri olan Kâmil Koç’un dakatılıyor olmasını gururla ve sevinçle karşıladıklarını söyledi. Gürocak; “Milyonlarca ziyaretçimizi Kâmil Koç ile buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz. Obilet kullanıcıları uzun zamandır Kâmil Koç biletlerine de platformumuz aracılığıyla kolayca ulaşmayı bekliyordu. Kullanıcı memnuniyetini hedef alarak otobüs firmalarıyla iş birliği kurmaya ve aramızdaki ilişki ağını genişletmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kâmil Koç CEO’su Kadir Boysan da Türkiye’nin en çok ziyaret edilen bilet satış platformu obilet.com’la iş birliğinden memnuniyet duyduklarını söyledi ve “Bu iş birliği hem bizi hem de obilet.com’u çok daha ileriye taşıyacaktır. Daha fazla müşteriye ulaşmak ve daha fazla yolcuyu güvenli yolculukla tanıştırmak istiyoruz. obilet.com bizim için bu amacımızı gerçekleştirme yolunda büyük fırsatlar sunuyor.” dedi. Boysan, “Kâmil Koç, 2019 yılında otobüs taşımacılığı küresel lideri FlixBus tarafından satın alınması sonrası büyümeye devam ediyor. Şu an tüm yurda yayılmış 600’ü aşan bilet satış noktası ile Türkiye’nin her bölgesinde erişilebilir bir marka konumundayız. Obilet iş birliği ile bu konumumuzu daha da perçinliyor ve artık online mecralarda da en ‘erişilebilir’ marka oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Otobüs Firmaları ile obilet.com Arasındaki Çözüm Ortaklığı Sürüyor

Otobüs firmalarına bedelsiz biletleme yazılımı hizmeti sağlayan obilet.com, birlikte çalıştığı firmalara ayrıca ihtiyaç duyabilecekleri her türlü teknik konuda altyapı ve destek de sağlıyor. Yiğit Gürocak, obilet.com ile iş birliği yapan firmaların internet satış cirolarını ciddi oranda arttırdığını vurgulayarak, şöyle konuştu: “Türkiye’nin en çok tıklanan ulaşım-seyahat sitesi olarak ziyaretçilerimizi Türkiye’nin en geniş otobüs ve havayolu firması portföyü ile buluşturuyoruz. Milyonlarca kişilik ziyaretçi havuzumuzdan yararlanmak isteyen yeni firmaların bünyemize katılmasıyla firma portföyümüz büyüyor, firma portföyümüz büyüdükçe de ziyaretçi sayımız artıyor. Bunun sonucu olarak da hem tüketiciler çok daha zengin ve ekonomik alternatiflere kavuşuyor, hem de firmalar tüketicilere en etkili şekilde ulaşma şansını elde ediyor.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.