Öğrenci işadamı buluşması

Öğrenci işadamı buluşması

Sabancı Üniversitesi Ekonomi İşletme Kulübü'ne bağlı Yönetim Bilimleri Platformu, "CEO'larla Çay Sohbetleri" toplantı dizisi ile iş dünyasının önemli...

Sabancı Üniversitesi Ekonomi İşletme Kulübü'ne bağlı Yönetim Bilimleri Platformu, "CEO'larla Çay Sohbetleri" toplantı dizisi ile iş dünyasının önemli isimleri Sabancı Üniversitesi öğrencileri Ak Emeklilik Genel Müdürü Meral Ak Egemen, Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü Ahmet Bozer, DHL Kuzey Afrika ve Ortadoğu Genel Müdürü Michel Akavi, İntekno Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kulluk ile  Sabancı Üniversitesi öğrencilerini samimi bir ortamda bir araya getiriyor.

 

Sektörünün lider kuruluşlarının üst düzey yöneticilerinin katılacağı toplantı serisinin ilki,

4 Aralık 2006 Pazartesi günü saat 15.00'te Ak Emeklilik Genel Müdürlük binasında gerçekleşecek. 12 öğrencinin katılacağı sohbet dizisinin ilk konuğu Ak Emeklilik Genel Müdürü Meral Ak Egemen olacak. Sabancı Üniversitesi öğrencileri ile samimi bir ortamda çay sohbeti yapacak olan Meral Ak Egemen, Türkiye'de sigortacılık sektörünün gelişimi, sorunları, konumu ve geleceği hakkında öğrencileri bilgilendirecek. Meral Ak Egemen, Türkiye'de bu doğrultuda, mesleki bilgi ve deneyimini Sabancı Üniversitesi öğrencileri ile paylaşacak.

Altı toplantıdan oluşan sohbet serisi, CEO'lar için, birkaç saatliğine de olsa iş dünyasının yoğun ortamından kurtulup geleceğe umutla bakan gençlerle sohbet edebilme fırsatı sunacak. Sohbet toplantıları 6 Aralık Çarşamba günü Coca-Cola Türkiye Genel Müdürü Ahmet Bozer ile devam edecek. Sohbet programında, DHL Kuzey Afrika ve Ortadoğu Genel Müdürü Michel Akavi, İntekno Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kulluk Sabancı Üniversitesi öğrencileriyle buluşacaklar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.