Okul servisinden beklenen her şey Crafter Okul’da

Okul servisinden beklenen her şey Crafter Okul’da

Volkswagen’in Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’ne uygun tasarlanan ve hiçbir ek düzenleme gerektirmeyen Crafter Okul modeli, güvenlikten, konfora...

Volkswagen’in Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’ne uygun tasarlanan ve hiçbir ek düzenleme gerektirmeyen Crafter Okul modeli, güvenlikten, konfora kadar bir okul servisinden beklenen her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Crafter Okul, özellikle 22+1 koltuk kapasitesinin de dahil olduğu versiyonlarıyla farklı çözümler de sunuyor. Yeni eğitim yılının başlamasına kısa zaman kala velilerin aklındaki en önemli konulardan biri olan okul servislerindeki güvenlik sorusu, Volkswagen Ticari Araç’ın Crafter Okul modelinde cevap buluyor. Volkswagen Ticari Araç’ın Crafter modelinin okul servisleri için geliştirdiği versiyonu Crafter Okul, 16+1, 19+1 ve 22+1 yolcu kapasitesi seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’ne uygun olarak tasarlanan ve herhangi bir ek düzenleme gerektirmeyen Crafter Okul, standart olarak sunulan servis tipi koltukları, arka görüşü engellemeyen özel ‘OKUL TAŞITI’ çıkartması, özel floresan ışıklı ‘DUR’ levhası, yan kayar camda çocukların açmasını engelleyici durdurucu, bulunduğu seviyenin altında kalan ve aracın arka tarafının izlenmesine imkan sunan kameralı görüntü sistemleriyle fark yaratıyor. Crafter Okul’da ayrıca, sürücü tarafından kontrol edilen, sıkışmaya karşı çift güvenlik sistemine sahip otomatik kayar kapı da bulunuyor. 22+1 kapasiteli versiyonda ise gizli sistem otomatik kapı standart olarak sunuluyor.

KÜÇÜK YOLCULARIN GÜVENLİĞİ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Crafter Okul’da dikkat çeken özelliklerin başında güvenlik donanımları yer alıyor. Standart 3 noktalı emniyet kemerlerinin yanı sıra, iki noktalı emniyet kemerleri, herhangi bir ani frenleme anında, uçaklardaki emniyet kemeri gibi, öğrencileri belinden kavrıyor. Böylece standart emniyet kemerlerinin aksine, meydana gelebilecek herhangi bir boyun zedelenmesi veya deri yanıklarının da önüne geçiliyor. Geniş koltuk aralarıyla da öğrencilerin ani frenlerde dahi başlarını öndeki koltuğa çarpmalarının önüne geçiliyor.

VERİMLİ MOTORLARIYLA EKONOMİK VE ÇEVRE DOSTU

Crafter Okul, kendini ispatlamış Common Rail doğrudan püskürtmeli, güçlü ve yakıt yönünden verimli dört silindirli 2.0 TDI turbo dizel motorla sunuluyor. 163 PS güç üreten motor, 100 kilometrede 7.9 litre yakıt oranıyla yüzde 25 daha az yakıt harcıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.