Okunma rekoru kırdık; teşekkürler LOJİPORT dostları

Okunma rekoru kırdık; teşekkürler LOJİPORT dostları

22 yıldır 7/24 aktif olan Türkiye’nin ilk denizcilik-lojistik haber sitesi LOJİPORT, spesifik bir konuda yayın yapmasına karşın, ulusal birçok haber sitesinin önünde yer alarak rekora imza attı.

lojiport-istatistik.pngDeniz ve kara nakliyesi başta olmak üzere, taşımacılığın her alanından 7/24 güncel haberler veren LOJİPORT, 10 Mayıs Cuma günü önemli bir başarıya ulaştı. Gün sonunda 38.952 farklı IP’den giriş yapılarak (Bir işyerinde 1 IP’den çıkış yapılıyorsa, 10 bilgisayar da olsa tek IP sayılır) 101.794 sayfası görüntülenen LOJİPORT, kendi konusunda rakipsiz olduğunu gözler önüne serdi.

Yayına başladığı 2002’den 2004’e kadar olan bölüm için veri kaydı olmasa da, 2004 yılından bu yana LOJİPORT’un 201 milyon 129 bin sayfası görüntülenmiş. Şeffaf olmak adına, bizim gurur duyduğumuz bu tabloyu siz değerli okurlarımızla da paylaşmak istedik.

otopodyum-logo-1.pngOTOPODYUM DA ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR

Bir diğer sitemiz olan yalnızca otomobil haberleri vermek üzere yola çıkan www.otopodyum.com.tr de kuruluşunun üzerinden 1 yıl geçmesine karşın, her geçen gün okur sayısını artırıyor. Umarız, onun başarısını da önümüzdeki günlerde sizinle paylaşırız.

İyi ki varsınız.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.