Orman Genel Müdürlüğü, filosunu  5 Volvo FMX 6x6  kamyonla güçlendirdi

Orman Genel Müdürlüğü, filosunu 5 Volvo FMX 6x6 kamyonla güçlendirdi

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları'nın yapttığı Volvo Trucks, Orman Genel Müdürlüğü’ne 5 adet Volvo FMX 6x6 itfaiye aracı satışı gerçekleştirdi.

Her türlü koşulda yüksek performans ve verimlilik sağlayan kamyonlarıyla gerek özel, gerekse kamu sektörünün vazgeçilmez tercihi olan Volvo Trucks, Orman Genel Müdürlüğü’ne yapılan Volvo FMX 6x6 itfaiye araçlarının teslimatını gerçekleştirdi. Kamyon, çekici ve yangın arazözü olmak üzere filosunda yaklaşık 1500 adet aracı bulunan kurum, Volvo Trucks’ın müşterilerine her türlü çalışma koşuluna uygun, terzi usulü araç sunabilmesi nedeniyle Volvo Trucks markasını tercih etti. Orman Genel Müdürlüğü’ne teslim edilen araçlar, coğrafyasında zorlu dağ yollarını barındıran illerde, orman yangınlarına müdahaleye destek olmak üzere hizmet verecekler.

volvo-trucks-orman-genel-mudurlugu-teslimati1.jpgEn zorlu koşullarda, çamura saplanmadan müdahaleye destek olmak için tasarlanmış Volvo FMX kamyonlar, performans, yakıt tasarrufu, güç ve dayanıklılıkta rakiplerini geride bırakıyor. Yakıt tasarruflu yeni 420HP gücünde Euro6 motoru ve akıllı I-Shift şanzımanı ile yakıt verimliliği sunarken, otomatik çekiş kontrol sistemi sayesinde engebeli ve zorlu arazi koşullarında sürüş güvenliğinin yanı sıra konforu da göz ardı etmiyor. Ayrıca Volvo Trucks’a özel 6x6 çekiş sistemi, şanzımana ve motora entegre çalışan PTO’lar, yüksek seviye off-road ve dar alanda manevra özelliğiyle, zorlu arazi koşullarında dahi mükemmel hareket kabiliyeti sağlıyor.

Orman Genel Müdürlüğü’nde yapılan teslimat töreninde, Volvo Trucks Üst Yapı ve Kamu Saha Satış Müdürü Emrah Kutlu ile Orman Genel Müdürlüğü yetkilileri yer aldı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.