Otobüs üreticisi TEMSA, raylı araçlar da üretme hedefinde

Otobüs üreticisi TEMSA, raylı araçlar da üretme hedefinde

TEMSA, otobüs ve midibüs segmentinde, adet bazında satışlarını yüzde 90, ihracatını yüzde 144 artırdı. TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, yeni dönemde raylı araçların üretilmesine yönelik planlarının bulunduğunu söyledi.

Üç katmanlı bar yapısı sayesinde delinme ve yırtılmalara karşı yüksek dayanımlı olan, yeni ve çift katmanlı özel deseni ile yüksek verimlilik sağlayan, artırılmış diş bloğu sayesinde maksimum korumalı Agrolox ürünü, traktör arka lastiği olarak kullanılan 520/70 R38 ebadıyla satışa sunuldu. Yenilenen omuz bölgesiyle çatlama ve katlanmalara karşı da korumalı olan yeni ürün gamı, özel deseni sayesinde kendi kendini temizleyebilme özelliğine de sahip. AGRO10 ile benzer ebatlarda üretilecek olan Agrolox ürün gamı, zirai araçlar için daha üst segment bir seçenek yaratıyor. Radyal traktör lastikleri arasında yerini alan Agrolox deseni, tüm ebatlarıyla birlikte iki çeker traktör, dört çeker traktör, biçerdöver ve ilaçlama makinesi gibi araçlarda kullanılarak hem yolda hem arazide üstün performans gösterebiliyor.

Türkiye’nin gururu ÖZKA Lastik dünya markası olma yolunda

Kanık Şirketler Grubu bünyesinde 1991 yılında faaliyetlerine başlayan ve Kocaeli’nde yaklaşık 200.000 m2’lik alanda 3 ayrı fabrika ve depoya sahip olan ÖZKA Lastik, her geçen yıl artan üretim kapasitesi ve genişleyen satış & dağıtım ağı ile büyümesini sürdürüyor. Üretiminin 65%’ini dünyada 80’den fazla ülkeye ihraç eden ÖZKA Lastik’in en çok ihracat gerçekleştirdiği ülkeler arasında Amerika, Almanya, İtalya, İspanya, Polonya, Rusya, İngiltere, Fransa, Romanya, Sırbistan, Mısır, Fas, Cezayir ve Tunus yer alıyor. Marka, 2022 yılı itibarıyla Meksika, Brezilya ve Güney Afrika pazarlarında da ihracatını artırmayı hedefliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.