Otokar'dan Çelebi'ye 2

Otokar'dan Çelebi'ye 2

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın, Türkiye’de şehir içi yolcu taşımacılığında efsane olmuş ve herkesin hayatında önemli bir yer tutan...

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın, Türkiye’de şehir içi yolcu taşımacılığında efsane olmuş ve herkesin hayatında önemli bir yer tutan minibüslerinin yeni nesil modeli M-2010, Türkiye’nin köklü şirketlerinden de talep görmeye devam ediyor. Otokar tarafından Çelebi Hava Servisi A.Ş.’ye 2 adet M-2010 minibüs bu ay teslim edildi. Çelebi Hava Servis tarafından alınan araçlar, Antalya Havaalanı’nda yer hizmetlerinde ve personel naklinde kullanılacak.

Çelebi A.Ş. Teknik Müdürü Taner Özkan, Otokar’dan duydukları memnuniyeti şu şekilde dile getirdi: “Şirket olarak daha önce de Otokar minibüslerini kullanmış ve memnun kalmıştık. Bu nedenle yeni araç ihtiyacımız ortaya çıktığında yine Otokar markasını tercih ettik.”

Otokar Ticari Araçlar Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars ise yaptığı konuşmada M-2010’un kendi segmentinde yoğun talep gördüğüne dikkat çekti. Kars, Çelebi ile yaptıkları işbirliğinden mutlu olduklarını belirterek, “Çelebi Hava Servisi, Otokar’ın araçlarını uzun yıllardır kullanıyor. Otokar araçlarının kalitesini bilen Çelebi ile uzun soluklu bir işbirliği içinde olmaktan biz de çok memnunuz, kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

M-2010’un özellikleri

M-2010, 4 silindirli 3.000 cc motoruyla, 146 PS ve 350 Nm. torku ile sınıfının en güçlü motoruna sahip. M-2010’un motoru, zararlı NOx gazlarını ayrıştırarak Euro 4 emisyon seviyesinde egzoz gazı salınımı sağlıyor, bu yönüyle çevre korunmasına da katkı sağlıyor. M-2010’da yeni motor ile sessiz bir sürüş ve daha az yakıt sarfiyatı ile ekonomik kullanım sağlanıyor. M-2010 basamaksız girişi ile çağdaş bir taşımacılık sunarken, aydınlık ve geniş iç hacmi, isteğe bağlı olarak sunulan kliması ile de ferah bir yolculuk vaat ediyor. Dört tekerde havalı süspansiyonun ilk kez uygulandığı araç olan M-2010, bu özelliği ile yolculara eşsiz bir konfor da sağlıyor. Örme şasiye sahip M-2010’un modüler yapısı farklı kullanım alanları için farklı araç iç yerleşimlere de olanak veriyor.

Tüm akslarda havalı süspansiyon sistemi, hava takviyeli hidrolik disk frenleri, yolcu ve sürücü emniyet kemerleri, imdat freni ile konforlu ve emniyetli sürüş imkanı sunan M-2010, ABS’li fren sistemi ile üstün güvenlik sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.