Otokar'dan Gürcistan'a 95 Araçlık Dev İhracat Anlaşması

Otokar'dan Gürcistan'a 95 Araçlık Dev İhracat Anlaşması

Otokar, Gürcistan'la imzaladığı iki önemli anlaşmayla yurt dışı pazarlardaki başarılarına yenilerini ekledi. Otokar, Batum ve Rustavi şehirlerine toplam 95 aracı kapsayan iki ihracat anlaşmasına imza attı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, ihracattaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Avrupa başta olmak üzere, 60’tan fazla ülke yollarındaki on binlerce otobüsüyle milyonlarca yolcuyu güvenle taşıyan şirket, Gürcistan ile yaptığı iki büyük satış anlaşmasıyla global pazardaki gücünü yeniden kanıtladı. Gürcistan’ın Batum ve Rustavi şehirleri için gerçekleştirilen anlaşmalar kapsamında Otokar, KENT ve CENTRO modellerini içeren toplam 95 adet otobüs teslim edecek.

KENT OTOBÜSLER BATUM CADDELERİNE ÇIKIYOR

Gürcistan’daki anlaşmaların ilkinde Otokar, Batum’a 25 adet 12 metrelik KENT şehir içi otobüs satışı gerçekleştirildi. Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde toplu ulaşımın öncelikli tercihlerinden olan KENT bu anlaşmayla Batum caddelerinde ilk kez kullanılacak. İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, konforu, düşük işletme giderleriyle belediye ve operatörlere maliyet etkin çözüm sunan KENT Batum’un toplu taşıma altyapısına katkı sağlayacak.

otokar-gurcistan-ihracat-gorsel-3.jpgRUSTAVİ ULAŞIMINDA YENİLİKÇİ DÖNEM

Otokar’ın ikinci büyük anlaşması kapsamında Rustavi şehrine 70 adet CENTRO teslim edilecek. 6,6 metre uzunluğu ve kompakt yapısı ile Otokar CENTRO dar sokaklı turistik şehirlerden kısa mesafede yüksek yolcu taşımacılığına ihtiyaç duyan metropollere kadar birçok kentin tercihi konumunda. Bu satışla birlikte Otokar’ın Rustavi'deki araç sayısı 110’a yükselecek.

KÜRESEL PAZARDA GÜÇLÜ ADIMLAR

İnovatif yaklaşımı, geniş ürün gamı ve yenilikçi araçlarıyla Türkiye’deki liderliğinin yanı sıra ihracatta da başarısını ortaya koyan Otokar, 95 araçlık teslimatı yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyor. Şehirlerin farklılaşan koşulları ve değişen ihtiyaçlarına yönelik olarak kullanıcı odaklı çözümler sunan Otokar, 6 metreden 21 metreye kadar uzanan geniş ürün gamıyla dikkat çekiyor. Gürcistan'daki yeni anlaşmalarla, yurt dışı pazarlardaki başarılarına bir yenisini ekleyen Otokar, son yıllarda Gürcistan’a yaptığı otobüs satışları ile toplu ulaşımındaki araç parkını her geçen gün büyütüyor.

otokar-gurcistan-ihracat-gorsel-2.jpgMODERN ŞEHİRLERİN VAZGEÇİLMEZİ: OTOKAR KENT LF

İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, konforuyla ön plana çıkan KENT LF, düşük işletme giderleriyle de taşımacılara maliyet etkin çözüm sağlıyor. Güçlü kliması ile her mevsim ferah yolculuk vadeden araç, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistemiyle maksimum güvenlik sunuyor. Basamaksız girişi ve tam alçak tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sağlayan Otokar KENT LF, sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ve yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIĞININ GÖZDESİ: OTOKAR CENTRO

Toplu ulaşım için özel olarak tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO, geniş ayakta durma alanıyla dikkat çekiyor. 17 koltuklu araçta 14 ayakta yolcu taşınabiliyor. Euro 6 emisyon seviyesini sağlayan çevreci motoru, üstün performansı ile dik yokuşları zorlanmadan tırmanırken, düşük işletme giderleri ile esnafa ve belediyelere yük olmuyor. Engelli rampası, hızlı biniş ve inişi sağlayan geniş kapıları ve ferah iç hacmiyle Otokar CENTRO ile yolcular şehrin keyfini sürerken, aracın teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı sürücüsüne güven veriyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.