Otokoç 2. El’in ikinci bayisi Mardin’de hizmete açıldı

Otokoç 2. El’in ikinci bayisi Mardin’de hizmete açıldı

Otokoç 2. El, Türkiye’deki tedarik kanallarını çeşitlendirerek bayilik ağını geliştirmeye devam ediyor. Otokoç 2. El’in ikinci bayisi Mardin’de açıldı.

İkinci el araç satışında Türkiye’nin lideri konumunda bulunan Otokoç 2. El, giderek büyüyen ikinci el otomotiv pazarındaki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda satış kanallarını çeşitlendirerek bayilik ağı oluşturmaya devam ediyor. Otokoç 2. El’in ikinci bayisi Mardin’de hizmete girdi.

Otokoç 2. El Mardin Bayisi Sahibi Maşuk Nas, “Otokoç 2. El’in ülkemizdeki ilk bayiliklerinden birini kadim şehrimiz Mardin’e ve bölgemize kazandırmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Şehrimizin sakinleri için olduğu kadar, civar şehirlerde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına da cevap verecek bu yatırımın, Mardin’de ikinci el otomotiv pazarını hızla büyüteceğine, bölgenin pazar lideri olmasında önemli yeri olacağına ve Otokoç 2. El’in Mardin’e çok önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyor, hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İkinci el araç pazarının lideri, hedef 2026 sonuna kadar 30 bayi

İkinci el otomotiv sektörünün uzun süredir tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tutarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini, öncülük ve güven vizyonu doğrultusunda attığı adımlarla 94 yıldır sektörde standartları belirleyen Otokoç Otomotiv çatısı altında çözüm sağlayan Otokoç 2. El’in de sektöründe ilk akla gelen marka olarak konumlandığını belirten Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, konuyla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:

“Sektöre kurumsal bir yaklaşım getirerek araç satışı, aynı gün nakit ile araç alımı, profesyonel ekspertiz hizmetleri, yaygın hizmet ağı, temassız teslimat ve online satın alma gibi yenilikçi seçenekleriyle 2. el araç konusunda güven noktası olarak faaliyet gösteren Otokoç 2. El markamızla, Türkiye çapında 26 lokasyonda hizmet veriyoruz. Otokoç 2. El olarak araç satın alırken veya satarken tüm süreçlerin en kolay, hızlı ve şeffaf şekilde gerçekleşmesini sağlıyor, katma değerli hizmetlerimizle müşterilerimize her zaman yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye’de 2021 yılında toplam 24.000 adet satışın gerçekleştiği kurumsal ikinci el araç pazarında liderlik konumumuzu ve dünyada bölgesel bir oyuncu olma hedefine yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz.

Gelinen noktada, Otokoç Otomotiv’i daha da üst düzey bir büyüklüğe taşıyacak yeni bir atılımla karşınızdayız. Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejimiz doğrultusunda, satış kanallarını çeşitlendirmenin ve bayilik ağı oluşturmanın ilk adımını geçtiğimiz aylarda Denizli’de atmıştık. Şimdi de Mardin’de hayata geçirilen ikinci şubemizle ağımızı büyütmeye devam ediyoruz. Otokoç 2. El’in bu yeni döneminin ikinci durağı olan Mardin bayimiz, ortaya koyacağı hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti ve yüksek performansı ile gelecekte yurt genelinde açılacak yeni bayilerimiz için son derece ilham ve cesaret verici bir örnek teşkil edecek. Bu çerçevede, Otokoç 2. El satış kanallarını 2026 yılı sonuna kadar kademeli olarak toplamda 30 civarında bayiye ulaştırarak büyütmeyi hedefliyoruz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.