Otokoç Otomotiv, oyun platformu Roblox'ta

Otokoç Otomotiv, oyun platformu Roblox'ta

Otokoç Otomotiv, sürdürülebilir ve erişilebilir Web 3.0 vizyonu kapsamında önemli bir adım atarak, popüler oyun platformu Roblox'ta yenilikçi bir deneyim alanı açtığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Otokoç, Decentraland ve Spatial'da oluşturduğu Otokoç Metazone deneyim alanının ardından, geleceğe bugünden yatırım yaparak dijital inovasyon yolculuğunu sürdürüyor.

Marka, günlük 70 milyon aktif kullanıcı arasında her gün 2,4 milyar mesaj alışverişinin yapıldığı, dünyanın popüler oyun platformlarından biri olan Roblox dünyasına adım attı.

Yenilikçi teknolojileri her zaman odağına alan ve iş yapış şekillerinden şirket içi eğitimlere kadar pek çok alana bu teknolojileri entegre eden firma, yeni teknolojileri benimseme ve uygulama konusunda sektörde öncü rol oynamaya devam ediyor.

Roblox'taki bu yeni platform, kullanıcıların şirketin zengin tarihini, inovatif çalışmalarını, yeniliklerini ve gelecek vizyonunu sanal bir dünyada keşfetmelerine olanak tanıyacak.

Tooken Web 3.0 Technologies işbirliğiyle gerçekleştirilen, Türkiye ve dünya genelinde kullanıcıların ilgisine sunulan platform, Otokoç Otomotiv'in dijital dünyadaki etkileyici yolculuğunun yeni bir adımı olarak dikkati çekiyor.

Şirket, Mobility Town By Otokoç Metazone Roblox deneyim alanında, Avis, Avis Caravan, Budget, Otokoç ve Otokoç İkinci El markalarıyla inovasyon yolculuğuna adım attı.

Otokoç İkinci El, Metaverse deneyim alanındaki showroomuyla kullanıcıların sanal ortamda araçları incelemelerine olanak sağlarken yarış alanı içinde ise eğlenceli bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.