“Otomotiv Lojistiğinde Hizmet Tasarımı” Lima Lojistik’e ödül getirdi

“Otomotiv Lojistiğinde Hizmet Tasarımı” Lima Lojistik’e ödül getirdi

UTA Lojistik Dergisi’nin 9. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde gerçekleştirilen 8. Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri kapsamında 16 kategori arasından bu yıl “LİMA LOJİSTİK”, “Yılın Lojistik Projesi” ödülüne layık görüldü.

Bu yılki ödül töreninde, Lima Lojistik tarafından hayata geçirilen “OTOMOTİV LOJİSTİĞİNDE HİZMET TASARIMI” projesi, otomotiv sektöründeki lojistik hızını arttırarak farkını ortaya koydu.

Lima Lojistik tarafından hayata geçirilen “Otomotiv Lojistiği tasarımı” projesi, doğru hamleyle maliyet tasarrufu, üretim bandına mal yetiştirme gibi en kritik noktalarda başarı sağlayarak öne çıkıyor. Başarı istatistikleri sunarak, %99.3 performansla firmaya özel lojistik tasarımı, yerinde operasyonlar, farklı ülkelerle iş birlikleri, ilave lojistik seferleri sağlayarak ödülü hak etti.

Lojistik sektörünün lider firmalarının yer aldığı törende, ödülü Uluslararası Nakliye Komisyoncuları Dernekleri Federasyonu (FIATA) Başkanı Turgut Erkeskin, Lima Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Ortağı Vedat Çelik’e takdim etti.

Çelik, ödülü almaktan çok mutlu olduğunu, her başarının arkasında güçlü bir ekibin var olduğunu belirterek, ödülü ekip arkadaşlarına özellikle otomotiv lojistiği departmanına göstermiş oldukları özverili çalışmalarından ötürü armağan etti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.