Otomotiv sektöründe yeni bir soluk: Ada Vapurum Danışmanlık

Otomotiv sektöründe yeni bir soluk: Ada Vapurum Danışmanlık

Her biri otomotiv sektöründe kendi alanında uzmanlaşmış danışman kadrosuyla ve yeni nesil çalışma metotlarıyla hizmet veren Ada Vapurum, Otomotiv Yetkili Satıcılarına Danışmanlık hizmetinin yanı sıra eğitim desteği de veriyor.

Ada Vapurum Danışmanlık, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Yetkili Satıcıların ve çalışanlarının verimliliğini arttırarak sürdürülebilir başarı için danışmanlık çözümleri sunuyor. Her biri otomotiv sektöründe kendi alanında uzmanlaşmış danışman kadrosuyla ve yeni nesil çalışma metotlarıyla hizmet veren Ada Vapurum, Otomotiv Yetkili Satıcılarına Danışmanlık hizmetinin yanı sıra eğitim desteği de veriyor.

Ada Vapurum Danışmanlık, aile şirketinde kurumsallaşma, yönetici değerlendirme ve yeni nesil satış organizasyonu alanlarında, kurumların değişim dönemlerinde ileriye taşıyacak çözümler geliştiriyor. Ada Vapurum Danışmanlık, aile şirketlerinin kurumsallaştırılması kapsamında verdiği 360 derece hizmetin yanında yetkili satıcı çalışanlarına özgü eğitim programları oluşturuyor. Şirket, proaktif eğitim anlayışı ve deneyimli eğitmen kadrosuyla değişen dünyanın gerektirdiği yetkinliklerin hızlı ve verimli şekilde edinilmesini sağlayacak kişiselleştirilmiş bir eğitim deneyimi sunuyor.

Otomotiv sektöründe 30 yıllık deneyime sahip Ada Vapurum Danışmanlık kurucusu Aydoğan Apak: “Türkiye'de bugün sisteme kayıtlı olan tüm şirketlerin ortalama yüzde 95'i aile şirketi ve aile şirketlerinin yüzde 96'sı üçüncü kuşakta sona eriyor. Sektörde satış, eğitim, ticari metotlar, projeler, bayi yönetimi alanlarında edindiğim 30 yıla varan tecrübemi aile şirketlerinin ve kadrolarının gelişimi için aktarmak üzere Ada Vapurunu kurmaya karar verdim. Yola çıktığım birbirinden kıymetli ve konusunda engin tecrübeye sahip ekip arkadaşlarımla birlikte bu kapsamda danışmanlık ve eğitim alanlarında hizmet vereceğiz. Yeni nesil metotlarımız ile aile şirketlerinin kurumsal yapısını sağlamlaştırmaya ve dönüşümüne katkıda bulunacağız.” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.