Peugeot Bipper 'Yılın Minivanı'

Peugeot Bipper 'Yılın Minivanı'

Peugeot'tan yapılan yazılı açıklamada, Boxer, Expert, Partner Tepee, Partner Origin ve Bipper ile tarihinde ''en genç'' ve ''en geniş kapsamlı'' hafif ticari...

Peugeot'tan yapılan yazılı açıklamada, Boxer, Expert, Partner Tepee, Partner Origin ve Bipper ile tarihinde ''en genç'' ve ''en geniş kapsamlı'' hafif ticari araç ürün yelpazesini sunan Peugeot'un, yeni bir ödül ile onurlandırıldığı belirtildi. 

Açıklamada, Bulgaristan'da otomobil konusunda görev yapan 11 basın mensubundan oluşan jürinin, Peugeot Bulgaristan Genel Müdürü M. Stoyan Jelev'e Peugeot Bipper modeli için ''Yılın Minivanı'' ödülünü verdiği kaydedildi.

Aracın özel bir profesyonel müşteri kesiminin ihtiyaçlarını karşılayan kompakt boyutları, pratikliği ve kullanışlılığının jüri üyelerinin oyunu kazanan önemli avantajlar olarak görüldüğü ifade edilen açıklamada, Peugeot Bipper'in çevreye saygılı motorunun da uzman basın mensuplarının beğenisini kazandığı bildirildi. 

Bursa'da üretilen Peugeot Bipper, 2008'de ayrıca 20 Avrupa ülkesini temsil eden gazetecilerden oluşan bir jüri tarafından verilen 2009 ''International Van of the Year'' ödülünü kazanmıştı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.