Peugeot'un tüm hafif ticarileri "0" faizle satılıyor

Peugeot'un tüm hafif ticarileri "0" faizle satılıyor

PEUGEOT Türkiye, Haziran ayında tüm ticari araç modellerinde faizi %0’a indiriyor. PEUGEOT Hafif Ticari Araç ailesinde bulunan tüm modellere %0 faiz fırsatıyla sahip olunabiliyor

Benzersiz sürüş keyfi ve en güncel teknolojileri sunan modelleriyle beğeni toplayan PEUGEOT Türkiye, Haziran ayında ticaretin profesyonellerine özel kampanyalar sunuyor. PEUGEOT Hafif Ticari Araç ailesinde bulunan tüm modellere %0 faiz fırsatıyla sahip olunabiliyor. Bununla birlikte, farklı uygun faiz ve ödeme seçenekleri de yine Haziran ayı boyunca tercih edilebiliyor. PEUGEOT’nun sunduğu avantajlı kampanyalar arasında, güçlü SUV görünümü ve Zenith cam tavan ile segmentinde kuralları değiştiren PEUGEOT Rifter’da 15 ay için 80.000 TL’ye %0 faiz fırsatı öne çıkıyor. Boxer, Expert, Expert Traveller ve Partner Van modelleri ise 15 ay için 100.000 TL’ye %0,99 faiz seçeneğiyle ticari araç ihtiyacı olan kullanıcıları bekliyor.

PEUGEOT, hafif ticari araçlar alanında kullanıcılara zengin ürün çeşitliliği sağlıyor. Rifter, sunduğu donanım özellikleri ve SUV görünümlü tasarımıyla hem ticari amaçlı kullanımı hem de aile beklentilerini karşılıyor. Markanın bir diğer başarılı hafif ticari araç modeli Expert, geniş iç hacmi, teknolojisi ve sunduğu binek otomobil konforuyla rakiplerinden ayrılıyor. Model, keyifli seyahatler için Expert Traveller ve ticaretin uzmanları için Expert Van olmak üzere iki farklı seçenekle tüm ihtiyaçlara uyum sağlıyor. PEUGEOT Partner Van ise, kendi sınıfında ilk olan PEUGEOT i-Cockpit® ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. PEUGEOT Boxer ise minibüs ve Van sınıfında standartların üzerine çıkıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.