Pirelli Türkiye, 150. yıl kutlamaları için iş ortaklarıyla buluştu

Pirelli Türkiye, 150. yıl kutlamaları için iş ortaklarıyla buluştu

Lastik liderlerinden Pirelli’nin dünya çapındaki 150. yıl kutlamaları kapsamında, Pirelli Türkiye’nin köklü iş ortakları, 7 Temmuz’da Kuruçeşme Divan’da bir araya geldiler.

Türkiye’de 60 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve 1962 yılında ilk yerli lastiğin üretimini gerçekleştiren Pirelli Türkiye’nin iş ortakları, global markanın 150. yıl kutlamaları için 7 Temmuz’da Kuruçeşme Divan’da buluştular. Pirelli Türkiye üst düzey yöneticileri, farklı şehirlerden 150’ye yakın iş ortağı ve duayen otomotiv gazetecisi Okan Altan’ın katıldığı etkinlikte, markanın global yolculuğu ve Türkiye’deki başarıları aktarılırken, otomotiv sektöründeki trendlere de değinildi. Kısa süre önce piyasaya sunulan ve çevre dostu özellikleriyle öne çıkan yeni Scorpion ailesinin de tanıtıldığı buluşmada, Pirelli’nin uzun yıllardır ‘terzi işi’ tasarımlarla premium modellere yönelik çözümler ürettiği ve alanındaki liderliği vurgulandı.

Pirelli Türkiye Genel Müdürü Gian Paolo Gatti Comini, Pirelli’nin değerlerini ve 150 yıllık yolculuğunu anlattığı konuşmasında, markanın geçmişten bugüne endüstri, kültür, gelenek, teknoloji ve tutkuyla dolu dönüşümünün altını çizdi. Satış Müdürü Emre Özdemir, pandemi sonrası Türkiye’de lastik sektörünün durumunu değerlendirirken duayen otomotiv gazetecisi Okan Altan, otomotiv sektöründeki gelişmelerden bahsederek SUV pazarının gelişimi hakkında bilgi verdi. Pazarlama Müdürü İpek Unaran ve Eğitim Şefi Tunç Erzurumluoğlu ise kısa süre önce global lansmanı yapılan yeni Scorpion lastik serisinin öne çıkan özelliklerini tanıttılar.

Pirelli Türkiye ile geçmişten beri köklü ilişkiler kuran yetkili satıcıların ve iş ortaklarının Pirelli 150. Yıl sergisini ziyaret etme fırsatı da bulduğu etkinlik, akşam yemeği ile son buldu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.