Pirelli'nin B2B e-ticaret platformu yenilendi

Pirelli'nin B2B e-ticaret platformu yenilendi

Pirelli’nin 10 yıl önce lanse edilen B2B lastik satış platformu TyreClub+ tamamıyla yenilendi. Şimdi daha kolay ve verimli bir kullanım sağlayan bu çalışma aracı, yetkili satıcılara daha iyi bir dijital deneyim sunuyor.

Bu sürümde gerçek zamanlı teslimat takibi, sadeleştirilmiş sipariş yönetimi, veri ve istatistiklere erişim ve Pirelli dünyasından en güncel haberler dahil pek çok yeni işlev tanıtılıyor.

SİPARİŞ SÜRECİ BOYUNCA İNOVASYON

En yeni TyreClub+ sürümü, arama sonuçlarını sadeleştiren yeni filtreler sayesinde sipariş vermeyi kolaylaştırıyor ve lastiklerin stok durumunu daha hızlı ve sezgisel olarak kontrol etmeyi sağlıyor. Platform, aranan ürünlerin listesinin yanı sıra hangi ürünlerin nerede ve ne miktarda stokta olduğunu, maliyetlerini ve güncel promosyonları da gösteriyor.

MÜŞTERİLERİ SÜREKLİ BİLGİLENDİRME

Siparişlerin yanı sıra yetkili satıcılara yönelik tüm iletişimlere de ana sayfadan ulaşılabiliyor. Yetkili satıcılar böylece yeni tanıtılan ürünler, yakın gelecekteki etkinlikler ve satış kampanyaları dahil Pirelli hakkındaki en güncel gelişmelerden haberdar olabiliyor. Ürün bilgilerine detaylı özellik sayfaları, test sonuçları ve diğer ilgi çekici multimedya içeriği aracılığıyla hızla erişilebiliyor.

HER MÜŞTERİNİN İHTİYACINA YANIT VEREN YENİLİKÇİ BİR DİJİTAL ÇÖZÜM

Yeni platformun odağında kullanıcının temel ihtiyaçları yer alıyor. Bu nedenle tasarım sürecinde yeni platformun gerçek kullanıcıları olacak kişilerle kapsamlı görüşmeler gerçekleştirildi. TyreClub+ kullanıcı gereksinimleri dikkate alınarak tasarlanmasının yanı sıra mümkün olan en iyi hizmeti sunarak ve iş faaliyetleri genelinde destek vererek müşteriler için değer yaratmaya yönelik daha geniş bir dijital süreç kapsamında geliştirildi. En yeni ara yüzün oluşturulma sürecine e-ticaret kullanıcı deneyimi uzmanlarının dahil edilmesi sayesinde, birkaç tıkla daha çok ve daha iyi bilgiye kolayca erişim sağlandı. Platform teknolojik açıdan yüksek performans, güvenilirlik, güvenlik ve sürdürülebilirlik standartlarını garanti eden CRM çözümlerinde dünya lideri Salesforce.com ile tamamen bulut teknolojisine yerleşik olarak geliştirildi. İlave bir avantaj olarak, bu teknolojik dönüşüm, organizasyon genelinde tamamıyla uygulamaya alındığında Pirelli, CO2 emisyonlarını mevcut sistemlere kıyasla %40 oranında azaltacak.

SONRAKİ ADIMLAR

Ocak ayında İtalya ve Almanya’da lanse edilen yeni platform daha sonra Fransa, Polonya, Portekiz, İspanya, Türkiye ve İngiltere gibi ülkelerde devreye alındı ve 2023’ün ilerleyen aylarında daha gelişmiş özelliklerle daha fazla pazara ulaşacak. En yeni sürüm yetkili satıcıların güncel satış kampanyalarından haberdar olmalarını, öne çıkarılan son kullanım tarihlerini ve hedefleri görmelerini, ayrıca faydaları net bir şekilde öğrenmelerini sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.