Pirelli’nin web sitesi yenilendi

Pirelli’nin web sitesi yenilendi

Premium lastik segmentinin lideri Pirelli, web sitesini yeniledi. Yenilenen pirelli.com.tr, tasarımı, kullanıcı dostu ara yüzü ve mobil uyumluluğu ile dikkat...

Premium lastik segmentinin lideri Pirelli, web sitesini yeniledi. Yenilenen pirelli.com.tr, tasarımı, kullanıcı dostu ara yüzü ve mobil uyumluluğu ile dikkat çekiyor. Siteye giren ziyaretçiler, interaktif ‘kişisel lastik tanımlayıcı’ uygulamasıyla 5 adımda aracına en uygun lastiği de seçebiliyor.

Sadece gerçekleştirdiği kampanyalarla değil, teknolojik gelişmelere uyumuyla da tüketici dostu bir yaklaşım sergileyen Pirelli web sitesini yeniledi. Tüketicilerine her zaman bir lastik deneyiminden fazlasını sunan Pirelli’nin yenilenmeye ve değişime verdiği önemi yansıtan yeni internet sitesinin bir diğer özelliği de mobil uyumlu hale geçmiş olması. Ocak ayından bu yana süren tasarım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla pirelli.com.tr’de sayfalar arasında gezinmek ve hizmetlerle ilgili bilgilere ulaşmak artık daha kolay.

Pirelli’nin yenilenen sitesinde ziyaretçiler, interaktif ‘kişisel lastik tanımlayıcı’ uygulamasıyla 5 adımda aracına en uygun lastiği seçebilirken, ıslak zemin, karlı zemin ve off road gibi zorlu koşullarda sürücülere yardımcı olacak güvenli sürüş teknikleri ve ekonomik sürüş için ipuçlarına da rahatça ulaşabiliyor.

Pirelli ile ilgili güncel bilgiler ve cazip kampanyaların da yer aldığı sitede hava basıncı, lastik okuma gibi lastikle ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar da yer alıyor. Ziyaretçiler, fiyatlarla ilgili bilgilere kolayca erişebilirken, ağır vasıta lastiklerinde lastik etiket bilgilerine göre yakıt tasarrufu değerlerini gösteren uygulamadan da kolayca faydalanabiliyor. Siteyi ziyaret eden kullanıcılar, harita üzerinden en yakın ‘Pirelli Yetkili Satıcısı’ ile ilgili bilgilere de daha kolay ulaşabiliyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.