Projeler BÜ'de sergileniyor

Projeler BÜ'de sergileniyor

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) tarafından organize edilen yarışmaya Atılım Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi,...

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) tarafından organize edilen yarışmaya Atılım Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi mimar ve mühendislik bölümleri öğrencileri, tasarladıkları köprülerin ölçekli olarak küçültülmüş modellerini kampüs bahçesinde kurdu.

Mimarlık ve inşaat mühendisliği alanlarında uzman öğretim üyeleri ve sektördeki lider firmaların üst düzey yöneticilerinden oluşan bir jüri tarafından estetik açıdan değerlendirilecek köprülere yarın yatay ve düşey ağırlık testleri uygulanacak.

Değerlendirmeler sonucunda ortaya çıkacak genel performans puanlarına göre yarışmayı birinci sırada tamamlayan üniversite takımına 3 bin 500 YTL, ikinciye 2 bin 250 YTL, üçüncüye de bin 250 YTL ödül verileceği bildirildi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.