Prometeon R02 PRO Trailer Plus, üst düzey performans sunuyor

Prometeon R02 PRO Trailer Plus, üst düzey performans sunuyor

Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon, R02 PRO Trailer Plus ile verimli ve çevre dostu bir sürüş vaat ediyor.

Dünyada endüstriyel ve ticari lastik odaklı tek şirket ve Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve iş makinesi lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon, 385/65 R 22.5 ölçülerindeki R02 PRO Trailer Plus ile karayolu taşımacılığına yeni bir soluk getiriyor.

Prometeon teknolojisiyle üretilen R02 PRO Trailer Plus, hem bölgesel hem de uzun yol taşımacılığı için tüm yollara uygun tasarımıyla her hava koşulunda sağlamlık, dayanıklılık ve verimlilik sunuyor.

Yenilikçi sırt deseni ve yeni kauçuk formülasyonu, kaplanabilirliği desteklemek, sağlamlığı ve kilometre performansını artırmak için tasarlanan R02 PRO Trailer Plus, yük endeksinin 160’tan 164’e çıkarılması sayesinde lastik başı 500 kilogram ek taşıma kapasitesi sağlıyor. Bu artış ile yük taşıma kapasitesi önceki versiyona göre aks başına 9 tondan 10 tona artırılıyor.

R02 PRO Trailer Plus’ın yeni kauçuk formülasyonu, geniş sırt deseni ve optimize edilmiş kanalları, düzenli aşınma sağlıyor ve kilometre performansını artırıyor. Tamamen yeni sırt tasarımı ve yenilikçi hamuru da düşük yuvarlanma direnci ve dayanıklılık yaratırken R02 PRO Trailer Plus’ın omuz yapısı, parçalanma ve kopmaya karşı yırtılma direncini ve yanal kaymaya karşı direnci destekliyor. Yeni desen geometrisi ile ıslakta üstün frenleme ve etkili su tahliyesini garanti eden R02 PRO Trailer Plus, lastik içine entegre edilen RFID çipi ile de lastik yönetim ve takip sistemleriyle bağlantı kurulmasına imkan veriyor. R02 PRO Trailer Plus’ın sahip olduğu teknolojiler ayrıca kullanıcılarına uzun lastik ömrü ve aşındırıcı zeminlerde dahi üstün yol tutuşu ile güvenli sürüş ve konfor yaşatıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.