PudoNet'in Click & Collect servisi ile mağazadan akıllı teslimat dönemi

PudoNet'in Click & Collect servisi ile mağazadan akıllı teslimat dönemi

pudoNet servisi ile Türkiye’nin en geniş akıllı gönderi ağına sahip pudo; 850+ lokasyonu ve 8.5 milyon kullanıcıya yürüme mesafesinde yer alırken, iş ortaklarına sunduğu yenilikçi çözümü Click& Collect servisini de tanıtımını yaptı.

Gönderi yönetimine yeni bir soluk getiren ve akıllı gönderi ağı sayesinde tüm gönderi süreçlerinin tek bir elden yönetilmesine olanak tanıyan pudo, 04-05 Mayıs 2023 tarihlerinde Pullman İstanbul Airport Hotel & Convention Center’da düzenlenen II. Kargo, Kurye, Lojistik Zirvesi ve Fuarı (Post & Parcel II. Summit & I. Expo - PPSE)’nda

silver sponsor olarak yerini aldı. Fuarda; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) üst düzey yöneticileri, e-ticaret, otomasyon sistemleri, yeşil lojistik, e-ihracat, son kilometre lojistiği gibi birçok alanda faaliyet gösteren şirketlerin temsilcileri bir araya geldi. PPSE’de inovatif, sürdürülebilir, akıllı gönderi yönetimi çözümlerini katılımcılarla buluşturan Türkiye’nin en geniş akıllı gönderi ağına sahip pudo, müşteri deneyimini en üst seviyeye taşıyan yenilikçi çözüm ve servislerini tanıttı.

Click & Collect servisi ile mağazadan akıllı teslimat dönemi başlıyor

pudoNet servisi ile Türkiye’nin en geniş akıllı gönderi ağına sahip pudo; 850+ lokasyonu ve 8.5 milyon kullanıcıya yürüme mesafesinde yer alırken, iş ortaklarına sunduğu yenilikçi çözümü Click& Collect servisini de tanıtımını yaptı. Click& Collect servisi ile son kullanıcılar online alışveriş gerçekleştirdikten sonra fiziksel mağaza gelerek sıra beklemeden kendilerine iletilen 5 haneli şifre veya QR linki ile ürünlerini teslim alabiliyor. pudo tarafından geliştirilen detaylı raporlama ve takip servisleri ile mağaza içi kullanım durumu görüntülenebildiği gibi bu sayede operasyon süreçleri ile maliyetler de iyileştirilebiliyor. Aynı zamanda pudo’nun iş ortaklarına özel olarak hazırladığı ara yüzlerle kolay bir entegrasyon da sağlanabiliyor.

saban-iren-pudo-genel-muduru.jpgPPSE’de yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten pudo Genel Müdürü Şaban İren, “Türkiye’nin en geniş lokasyon ağına sahip pudoNET olarak 850+ pudoPOINT’imiz ile 8.5 milyon kullanıcının yürüme mesafesine konumlanarak son kullanıcıların günün her saatinde gönderilerini teslim almasına olanak sağlıyoruz. Yıl sonuna kadar bin 500 lokasyonda 14 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyoruz. Türkiye’de öncü çözüm ve servisleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu çözümlerden biri olan Click&Collect” servisimiz sayesinde iş ortaklarımız ve son kullanıcılar pek çok kazanım elde edebiliyor. Click&Collect çözümümüz sayesinde iş ortaklarımızın omnichanel stratejisini destekliyor; online alışveriş yapan müşterilerine mağaza içerisinde teslimat deneyimi ile zaman, maliyet tasarrufu sağlarken, ek satış fırsatı sunuyoruz. Son kullanıcılar mağaza içi teslimat sayesinde sıra beklemeden QR link ile saniyeler içerisinde gönderilerini teslim alabiliyor. Sürdürülebilir ve inovatif çözümlerimizle iş ortaklarımıza yenilikçi hizmetler sunmaya önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz. Fuarda, kargo sektörüne getirdiğimiz yenilikçi çözümlerimizle, sektör temsilcileri ile iş ortaklarımızla bir araya gelerek alanımızdaki gelişmeleri ve sektörün ihtiyaçlarını konuşma fırsatı bulduk. Standımıza gelen değerli katılımcılara sunduğumuz teknolojik ve inovatif çözümlerimize gösterdikleri büyük ilgi için çok teşekkür ederim” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.