Renault’tan bin kişiye iş müjdesi

Renault’tan bin kişiye iş müjdesi

Renault, 2015 yılında, Fransa'da belirli süreli sözleşmelerle bin kişiyi işe alacak. Renault Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fransa'da bin kişilik...

Renault, 2015 yılında, Fransa'da belirli süreli sözleşmelerle bin kişiyi işe alacak.

Renault Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fransa'da bin kişilik yeni istihdam duyurusuyla marka, 13 Mart 2013'te imzalanan "Renault İçin Fransa'da Yeni Bir Büyüme ve Sosyal Kalkınma Dinamiği için Sözleşme" belgesinde yeni işe alımlarla ilgili verdiği taahhüdü yerine getiriyor.

Renault Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üstyöneticisi (CEO) Carlos Ghosn, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Yeni işe aldığımız kişiler, özellikle teknolojik yenilik alanında geleceğin zorluklarını karşılamamız için gerekli tüm özel yetkinliklerden yararlanmamızı sağlayacak. Bu istihdamlar Fransa'da Renault için iyi haber. Rekabetçiliğimizi artırmak için gösterdiğimiz çabaların meyvelerini verdiğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Verilen bilgilere göre, istihdam kampanyası, Fransa'da, gelecek birkaç yıl içinde otonom ve internet bağlantılı araçlar, alternatif enerjiler gibi sanayi projeleri ve teknolojik sorunlara ilişkin hedeflenen faaliyetler üzerine odaklanacak. 2015 yılında işe alınanların yarısı Renault fabrikalarında istihdam edilecek, diğer yarısı ise mühendislik başta olmak üzere diğer pozisyonlarda çalışacak. İstihdam olanakları işçiler, teknisyenler, mühendisler ve yöneticiler olmak üzere tüm meslek kategorilerini kapsayacak ve hem genç mezunlara hem de deneyimli adaylara yönelik olacak. Renault Grubu, cinsiyet çeşitliliği konusundaki kararlılığını pekiştirerek, daha çok sayıda kadın çalışan istihdam edecek.

Şirket, ayrıca, Aralık 2013'te "Gençlerin ve Yaşlıların İstihdamı ve Kuşaklar Arası Dayanışmanın Teşviki" ile ilgili olarak imzalanan anlaşma uyarınca, yaşlıların istihdamı konusunda da çabalarını sürdürecek. Buna ilaveten Grup, 2015 yılında bin yeni çıraklık sözleşmesiyle gençlerin mesleki becerilerini geliştirmeye dönük proaktif politikasını sürdürecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.