RS, “Boyasız Onarım” ile sektörde bir ilk’e imza atıyor

RS, “Boyasız Onarım” ile sektörde bir ilk’e imza atıyor

RS Boyasız Onarım; boyasız hasar onarımı, çizik onarımı, tuş takımı restorasyonu hizmetlerini tek çatı altında sunarak 64 bayisi ile satış sonrası hizmetler alanına güçlü bir giriş yapıyor.

Yüzde yüz yerli ve milli şirket RS Otomotiv Grubu, yeni şirketi RS Boyasız Onarım ile sektörde mini onarım hizmetini farklılaştırmayı hedefliyor. "Yeni Nesil Mini Onarım" sloganını motto edinen RS Boyasız Onarım; boyasız hasar onarımı, çizik onarımı, tuş takımı restorasyonu hizmetlerini tek çatı altında sunarak sektöre 64 bayisi ile güçlü bir giriş yapıyor. Son yıllarda yaşanan dolu afetlerinde on binlerce aracın dolu hasarını boyasız onarım teknikleriyle onararak önemli bir tecrübeye ulaşarak Türkiye'de ve dünyada sayılı şirketlerden birisi konumuna ulaşan grup, bu alandaki tecrübelerini RS Boyasız Onarım ile sahaya aktaracak.

rs-boyasiz-onarim-bayii.jpgSektörde yine bir ilki gerçekleştirerek mobil araçlar ile araç sahiplerine adresinde hizmet vereceklerini kaydeden RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı “Grubumuz kuruluşundan bugüne yenilikleri her zaman farklı hizmet anlayışı ile getirdi ve getirmeye devam edecek. RS Boyasız Onarım ile mini onarım hizmetini farklılaştıracağız. RS Boyasız Onarım'ın mobil parça onarım hizmeti ile de 13 yıllık tasarruf geleneğimizi bozmayarak sigorta sektörüne çok ciddi tasarruflar sağlayacağız. ” dedi.

RS Boyasız Onarım Başkanı Eray Afet ise “Hizmet konularımızda Türkiye’de irili ufaklı firmalar var ancak kurumsal, yaygın ve garantili bir şekilde bu hizmetleri sunan ikinci bir yapı bulunmuyor. Seçilen bayilerimizin kendi illerinde hizmet konularımızda ehil olmalarını ve getirdiğimiz Mobil Araç ile Yerinde onarım hizmeti ile sektörde fark yaratmayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.