Saf Holland, TREDER üyelerini fabrikada ağırladı

Saf Holland, TREDER üyelerini fabrikada ağırladı

Treyler Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu, SAF-HOLLAND’ın Düzce’deki üretim tesislerini ziyaret etti. Yalçın Şentürk başkanlığındaki TREDER Heyeti, SAF-HOLLAND’ın yeni yatırım planlarını birinci ağızdan dinledi.

EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Başkanı Christoph Günter, Türkiye pazarının yatırım yapmak için çok elverişli olduğunu ve alınan yeni yatırım kararlarının ilerleyen süreçte artarak devam edeceğini belirterek “SAF Holland Grup’un özellikle 2017’den bu yana Türkiye’de yürüttüğü faaliyetler bir başarı hikayesidir.” diye ekledi.

SAF HOLLAND TÜRKİYE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİ ARTTIRIYOR

Başkan Günter, yatırım kararlarının detaylarını 2022 yılında SAF Holland Türkiye üretim tesisinde kampana ve dümenlenebilir aks üretiminin de yapılacağı müjdesini vererek açıkladı. Genel Müdür Bilal Azizoğlu, “Yeni kurulacak hatlar ile birlikte kampana ve dümenlenebilir dingil gruplarında da iç ve dış pazarda payımızı en az iki katına çıkarmayı hedefliyoruz“ dedi. Yeni yatırımlar sonrası 100 bin aks üretmeyi hedeflediklerini belirten Azizoğlu, hedeflenen bu adetlerde Türkiye pazarı satışları ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerine yapılan ihracat adetlerinin eşit dağılıma sahip olduğunu belirterek, kısa sürede Türk üreticiler ile birlikte markanın adından bu denli söz ettirebilmenin gurur verici bir tablo olduğunu dile getirdi.

treder-saf-holland1.jpg10 BİNDEN FAZLA YEDEK PARÇA BAYİ

SAF-HOLLAND Grup hakında bilgi veren Azizoğlu, grubun bünyesinde faaliyet gösteren 9 marka ile dingil üretiminin yanı sıra treyler adına bir çok kompenente birinci elden ve üstün hizmet kalitesi ile ulaşılabilirliğinin altını çizdi. Azizoğlu, “Dünya genelinde 10 binden fazla yedek parça bayine sahip bu alanda sektörde lider firmayız. Gerek dünyanın çeşitli bölgelerinde gerekse Türkiye’deki 30 yetkili servis ile üretici ve son kullanıcıya verilen hizmete, her daim ve her lokasyonda kolayca ulaşılabiliyor.” dedi.

SAF HOLLAND GRUP’TAN BİR YATIRIM KARARI DAHA

SAF HOLLAND’ın bu yıl içinde Rusya’da yatırım yaptığını ve yıl sonunda ürün teslimatlarının başlayacağını söyleyen Azizoğlu, “Avrupa’da, Almanya ve Türkiye dışında Rusya’da da yatırım yapıldı. Bu ürünler yalnız Rusya iç pazarı için planlanmış olmasına rağmen başlangıçta 12 bin, seride 22 bin aks üretmeyi hedefliyoruz. Belirli bir lokasyonda yapılacak bir üretim için rakamlar çok ciddi, Rusya pazarında da ipi göğüsleyen firma olma yolunda hızlıca ilerliyoruz.” diye ekledi.

treder-saf-holland2.jpgSAF HOLLAND TÜRKİYE, GRUP ÜRETİM ADEDİNİN ÜÇTE BİRİNİ ÜSTLENECEK

TREDER üyelerinin yapacağı program için Türkiye ziyaretinde bulunan Başkan Günter, ”Alınan yeni yatırım kararları ile gerçekleşecek kapasite artışı sonrası Grup şirketleri arasında toplam üretim adedinin üçte biri Türkiye üretim fabrikamız tarafından karşılanacak. 4 yıllık geçmişe sahip bir üretim tesisi için bu bir başarı hikayesidir.” dedi.

treder-saf-holland3.jpgBÜYÜYEN VE BÜYÜMEKTE OLAN ÜRETİCİLERİ ÖNEMSİYORUZ

“Grup olarak dünya genelinde sektörün mihenk taşı haline gelmiş global tüm firmalar ile iş birliği içerisinde olunsa da, özellikle pandemi döneminde Türkiye’deki orta ölçekli üreticilerin krizden minimum etkilendiği ve Dünya’nın çeşitli noktalarına ihracat yaptığını gözlemledik . Bu durum karşısında yönümüzü onlara çevirerek, bu zor günlerde gerekli tüm tedarik desteğini verdik.” diye belirten Başkan Günter TREDER Üyeleri vasıtasıyla Türk üreticilere teşekkürlerini sundu.

Fabrika ziyareti sırasında açıklama yapan TREDER Başkanı Yalçın Şentürk; “TREDER üreticileri olarak SAF-HOLLAND’ın Türkiye’deki yatırımlarını arttırmasını sevinçle karşıladık. Tedarikçilerimizin Türkiye’de yatırım ve üretim yapıyor olmalarından son derece memnunuz. Ülkemizin treyler üretim merkezi olma iddiasını güçlendirecek bir yatırım olacak. Umarım yeni ürünler ve kapasitelerle yatırımlar artarak devam eder” diye konuştu.

treder-saf-holland-plaket.jpg

TREDER Başkanı Yalçın Şentürk, sektöre verdiği katkılardan dolayı EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölge Başkanı Christoph Günter’e plaket verdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.