SeaLead, STM hattı ile Fas, İspanya ve Türkiye’yi birbirine bağlayacak

SeaLead, STM hattı ile Fas, İspanya ve Türkiye’yi birbirine bağlayacak

Singapur’lu küresel nakliye hattı SeaLead, Global Feeder Shipping (GFS) işbirliğiyle İspanya, Türkiye ve Fas limanlarını birbirine bağlayan STM servisini başlattı.

İlk seferi 13 Eylül 2024’de gerçekleştirilen ağ; Uzak Doğu, Güneydoğu Asya, Hindistan, Akdeniz, Kızıldeniz, Ortadoğu ve diğer bölgelere yapılacak sevkiyatları birbirine bağlayacak.

STM ağıyla haftalık olarak Kumport ve Diliskelesi’nden başlayıp Aliağa, Barselona, ​​Valensiya, Algeciras ve Kazablanka’ya kadar uzanan batı yönlü seferler ve Tanca, Valensiya, Barselona ve Kumport’u kapsayan doğu yönlü seferler yapacak.

“Akdeniz’de güçleniyoruz”

SeaLead CEO’su Süleyman Avcı, “STM hizmeti, Akdeniz’deki varlığımızı güçlendiriyor. Müşterilerimize daha hızlı ve daha güvenilir bağlantılar sunuyoruz. GFS ile ortaklığımız, ağımızı genişletmemize ve hizmet verimliliğimizi artırmamıza olanak tanıyor ve küresel ticaret rotalarını genişletme konusundaki kararlılığımızı güçlendiriyor” dedi.

“Daha sorunsuz ve akıcı”

SeaLead Başkan Yardımcısı Cho Kit Wei ise şunları söyledi : “Bu hizmet, Akdeniz’deki müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor ve onlara gelişmiş bağlantı ve verimli geçiş süreleri sunuyor. STM hizmetiyle İspanya’ya (Batı Akdeniz) ve Fas’a daha sorunsuz ve daha akıcı bir kapsama alanı sağlıyor ve bu bölgelerdeki artan ticaret taleplerini karşılıyoruz”

KAYNAK: Nihal AKGÜL - HABERDENİZDE.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.