Aras Kargo, "Daha Yeşil Bodrum" için dağıtımı elektrikli araçlarla yapacak

Aras Kargo, Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla “Yeşil Bodrum Projesi” kapsamında, Merkez, Turgutreis ve Yalıkavak şubelerindeki tüm kargo dağıtım araçlarını elektrikli hale getirdi.

Bodrum, çevre dostu ulaşım projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Aras Kargo, Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla “Yeşil Bodrum Projesi” kapsamında, Merkez, Turgutreis ve Yalıkavak şubelerindeki tüm kargo dağıtım araçlarını elektrikli hale getirdi. Projenin tanıtımı, 17 Ekim Perşembe günü saat 13.00'te Kumbahçe Meydanı'nda gerçekleşecek.

Aras Kargo, sürdürülebilir ulaşım hedefleri doğrultusunda Bodrum'da başlattığı projeyi, Türkiye genelinde yaygınlaştırmayı planlıyor. Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen bu girişim, çevre dostu taşımacılığın önemini vurguluyor.

Elektrikli araçların tanıtımı

Tanıtım toplantısında, Bodrum’da kullanılacak yeni nesil elektrikli araçlar sergilenecek. Aras Kargo, Bodrum Merkez, Turgutreis ve Yalıkavak şubelerindeki kargo dağıtım süreçlerini, 22 yeni elektrikli aracıyla gerçekleştirecek. Bu, Türkiye'de ilk kez uygulanan bir proje olma özelliği taşıyor.

Önemli isimler katılacak

Tanıtım törenine Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın ve Aras Kargo CFO’su Barbara Hagen katılacak. Bu önemli etkinlik, Bodrum'un çevre dostu ulaşım hedefleri açısından büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kripto Para Ticareti Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber ve Stratejiler
Çocuklar İçin Çiğnenebilir Takviyelerin Avantajları
Taşımacılık, depolama ve inşaat sektörü tek tek kepenk indiriyor
Hamburg Konferansı’nda; havada, karada, denizde "Yeşil" öne çıktı
Mert Hakan'ın lojistik firması Bursa'da vergi rekortmenleri arasında