Aras Kargo Trakya'ya 'önem' veriyor

7 kıtada 7 yıldızlı kargo hizmeti sunmak vizyonuyla çalışan Aras Kargo, Edirne, İkitelli, Halkalı, Trakya, Beylikdüzü, Avcılar, Hadımköy,Çorlu ve...

7 kıtada 7 yıldızlı kargo hizmeti sunmak vizyonuyla çalışan Aras Kargo, Edirne, İkitelli, Halkalı, Trakya, Beylikdüzü, Avcılar, Hadımköy,Çorlu ve Gelibolu?da bulunan müşterilerine sunduğu hizmetin kalitesini artırmak amacıyla Trakya Bölge Müdürlüğünü yeniledi. Daha önce Hadımköy Bölge Müdürlüğü olarak faaliyet gösteren bölge müdürlüğü şehir merkezine taşınarak, bundan sonra Aras Kargo Trakya Bölge Müdürlüğü olarak modern yapısı ile hizmet vermeye devam edecek.

2010 yılı itibari ile iç standartlarını iyileştirmeyi hedefleyen Aras Kargo, personeline daha iyi şartlarda çalışma alanları oluşturmak ve müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla şubelerindeki ve bölge müdürlüklerindeki yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Müşteri ihtiyaçlarına göre çeşitlendirilmiş Günaydın Kargo, Güniçi Kargo, Uçak Kargo, Tahsilâtlı Kargo, Geri Dönüşlü Kargo, Hediye Kargo ve Yurtdışı Kargo hizmetleri bulunan Aras Kargo, Trakya Bölge Müdürlüğü ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam edecek.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Atlas Lojistik Ödülleri'nde online oylama başladı
İran geçişlerinde 45 "feet"lik konteynerler transit iznine tabi olmayacak
Tan hizmet anlayışı, TGL Transit Merkezi’nde sürecek
Lojistikte Sürdürülebilir Taşımacılıkla Devrim Yaratmak
Kaçak nakliyeciler mağdur ediyor, kontrol edilemiyorlar