Borusan Lojistik, eTA platformunu acente adaylarıyla buluşturdu

Borusan Lojistik, yük sahipleri ve taşıyıcıları bir araya getiren eTA platformunun yenilikçi özelliklerini ve sunduğu fırsatları 9 Ekim Çarşamba günü düzenlediği özel etkinlikte sektör profesyonelleri ve acente adayları ile paylaştı.

Türkiye’nin lider lojistik şirketlerinden Borusan Lojistik, yük sahipleri ve taşımacılar arasında köprü kuran dijital platformu eTA (Elektronik Taşımacılık Ağı) kapsamında oluşturduğu acentelik sistemini özel bir etkinlik ile tanıttı.

9 Ekim Çarşamba günü Mersin’de gerçekleştirilen organizasyonda, açılış konuşmasını Borusan Lojistik eTA İş Geliştirme Direktörü Orhan Terzioğlu ve Borusan Lojistik eTA İş Geliştirme Grup Müdürü Hakan Cenkciler yaptı. eTA’nın yenilikçi özellikleri ve güçlü acentelik sistemi hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Buluşmada yükünü taşıma ihtiyacı olan müşterileri bulmada yardımcı olacak potansiyel yol arkadaşları ile bir araya gelinirken, sektör profesyonelleri eTA platformunun sunduğu avantajları yakından inceleme fırsatı buldular. Sektör profosyonellerinin acentelik sistemine dahil olarak kazanç elde etmesinin hedeflendiği yeniliklerin eklendiği eTA Yol Arkadaşım Programı’nın tanıtım buluşmaları Mersin’de başlayarak Türkiye’nin çeşitli illerinde devam edecek.

Borusan Lojistik tarafından geliştirilen eTA, Avrupa’nın en büyük 3. dijital lojistik platformu unvanını taşıyor. Yurt içinde anında araç bulma ve yük sahiplerine hızlı çözümler sunma gibi önemli özelliklere sahip olan platform, lojistik süreçleri daha verimli hale getiriyor. Yüksek kazanç potansiyeli, kolay iş yapısı, sürdürülebilir gelir ve hızlı ödemeler gibi avantajlarla öne çıkan bu sistem, sektör profesyonellerine yeni bir gelir kapısı açarken eTA’nın büyümesine de katkı sağlıyor. Böylece platformdaki 100.000’i aşan onaylı kamyon ve tır şoförü ile sevkiyatlar olabilecek en verimli şekilde gerçekleşiyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

DKV Mobility ile UP Bilişim Enerji güçlerini birleştirdi
Eski Brandalar Çocuklar İçin Okul Çantasına Dönüşüyor
Arkas Lojistik’e Avrupa’dan 23.5 milyon Euro’luk kredi
Amazon'dan flaş karar! 14 bin kişi için tehlike kapıda
Karsan Avrupa’da daha güçlü olmak için Cosmobilis Group ile ortak oldu