Castrol Sanayi Buluşmaları’na Hız Kesmeden Devam

Madeni yağ pazarının lider markalarından Castrol, geleneksel hale gelen ve ustalarla bir araya gelerek iş birliklerini güçlendiren Sanayi Buluşmaları’na devam ediyor.

Türkiye’nin farklı illerindeki oto sanayilerde özel olarak hazırlanan deneyim alanlarıyla sanayi sektöründeki profesyonelleri, iş ortaklarını ve uzmanları Castrol’ün son yenilikleriyle buluşturuyor. Özel etkinlik alanında deneyim alanları, oyun alanları ve Formula 1 simülatörü gibi birçok aktivite de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Castrol’ün 7 Ekim’de İstanbul’da başlattığı Sanayi Buluşmaları’nda yeni ürünleri ve ürünlerin sunduğu faydalar uzmanlar tarafından aktarılıyor.

7 Ekim’de İstanbul Atatürk Maslak Oto Sanayi’de Castrol Sanayi Buluşmaları, hız kesmeden Ekim ve Kasım aylarında farklı illerde gerçekleştirilmeye devam edilecek. Castrol Sanayi Buluşmaları 8 Ekim’de Sakarya Yeni Sanayi, 9 Ekim’de Düzce Sanayi, 11 Ekim’de Eskişehir Eski Sanayi, 14 Ekim’de Ankara Başkent Sanayi, 15 Ekim’de Ankara, 16 Ekim’de Çorum Küçük Sanayi, 18 Ekim’de Trabzon Fatih Sanayi, 21 Ekim’de Erzurum Merkez Sanayi, 22 Ekim’de Van Merkez Sanayi, 25 Ekim’de Malatya Küçük Sanayi ve 30 Ekim’de Konya Karatay Sanayi’de gerçekleştirilecek.

Castrol’ün Sanayi Buluşmaları Kasım ayında ise Antalya, İzmir, Bursa ve ardından yeniden İstanbul’u ziyaret ederek Çorlu’da tamamlanacak.
Castrol Sanayi Buluşmaları takvimine göre etkinlik 1 Kasım’da Antalya Akdeniz Sanayi, 5 Kasım’da İzmir 2. Sanayi, 6 Kasım’da İzmir Atatürk Sanayi, 8 Kasım’da Bursa Küçük Sanayi, 11 Kasım’da İstanbul Anadolu Kartal Sanayi, 12 Kasım’da İstanbul Ümraniye Kadosan Sanayi, 13 Kasım’da İstanbul Avrupa İkitelli Dolapdere Sanayi ve 14 Kasım’da Tekirdağ Çorlu Sanayi’de yapılacak.

Yüksek performans ve üstün koruma teknolojisi

Castrol, araç üreticileri ile birlikte çalışarak motorların her koşulda yüksek performans sunduğu ve aynı zamanda motor bileşenlerinin korunmasını sağlayan ürünler geliştiriyor. Castrol Sanayi Buluşmaları’nda madeni yağ sektöründeki son gelişmeler katılımcılara aktarılırken, üretilen yağların sunduğu avantajlar da eğlenceli bir ortamda anlatılıyor.

“Sektörün profesyonelleriyle iş birliğimizi pekiştiriyoruz”

Castrol Sanayi Buluşmaları’nda yenilikleri ve markanın sağladığı faydaları birebir aktarma fırsatı bulduklarını ifade eden Castrol Türkiye Pazarlama Direktörü Onur Dede, “Otomotiv sektörünün kalbinin attığı her yerde, sektör profesyonelleriyle bir araya gelmek ve iş birliğimizi pekiştirmek bizim için son derece önemli. Bu geleneksel buluşmalarda, Castrol ürünlerinin araçlarda maksimum verim ve performansı nasıl sağladığını, bu ürünleri partnerlerimizle birlikte nasıl geliştirdiğimizi aktarıyoruz. Castrol madeni yağları, hem ustaların hem de tüketicilerin ihtiyaç duyduğu kalite ve güveni sunarak, müşterilerimizin araçlarının motorunun en iyi şekilde korunduğunu ve en yüksek performansı aldığını bilmenin rahatlığını yaşamalarını sağlıyor. Sektördeki önde gelen üreticilerle gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri ve motor sporları faaliyetleriyle, gelişimimizi her gün daha ileriye taşıyoruz. Castrol uzun yıllardır biriktirdiği deneyimleri ürünlerine aktararak tüketicilerin ve ustalarımızın güvenilir tercihi olmaya devam ediyor. Sanayi Buluşmalarımız, yenilikçi çözümlerimizi, motor teknolojisinin geldiği son noktayı ve yeni ürünlerimizi ustalarımıza aktararak, faydalı bir etkileşim kurma imkanı sağlıyor” dedi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yan Sanayi Haberleri

Adaptech teknolojisi ile yenilenen Maximus görücüye çıktı
Hasel; Linde’den sonra Baoli ile dizel forkliftte de iddialı
Aksa Akrilik etkinliğinde Linde’nin X30 forkliftine yoğun ilgi
ZF, Bağlantılı Ticari Araçlar için Akıllı Yazılım Çözümlerini Tanıttı
Araç Üstü Ekipmanları ARUSTEK, 23 Ekim’de İzmir’de açılıyor