Dünyadaki 46 bin Shell istasyonunun en iyisi Adana'da

Shell’in Adana’daki Küçükdikili istasyonu, şirketin dünyadaki 46 bin istasyonu arasında yılın en iyisi seçilerek, dünyanın en geniş katılımlı akaryakıt istasyonu yarışmasında şampiyon oldu.

Shell’in global ölçekte düzenlediği ve dünyanın en geniş katılımlı akaryakıt istasyonu yarışması olan “Parlayan Yıldızlar”da dünya şampiyonluğu, geçen yılki çalışmalarıyla Shell’in Adana Küçükdikili istasyonuna geldi.

Yaklaşık 75 yıldır Shell Bayisi olan Senos Petrol, Küçükdikili istasyonuyla önce Türkiye şampiyonluğu sonrasında da Avrupa birinciliği rekabetinde ipi göğüsledi. Singapur’da düzenlenen törende ise küresel çapta birincilikle ödüllendirilerek yılın istasyonu ödülünü kazandı.

Başarının ardından Küçükdikili’deki istasyonda şirket ve bayi yöneticileriyle istasyon çalışanlarının katıldığı bir tören gerçekleştirildi.

Senos Petrol’ün 3. Kuşak yöneticileri Serhan Köse ve Nihan Köse yönetimindeki istasyonun başarısı, Küçükdikili’de Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem ve Shell&Turcas CEO’su Emre Turanlı’nın katıldığı törenle kutlandı.

Senos Petrol’ün küresel başarısını tebrik eden Emre Turanlı; “70’i aşkın ülkeden 46 bin Shell istasyonu arasında her yıl yaşanan bu zorlu rekabette, bizler için unutulmaz anların yaşandığı mücadeleyi ve sonunda yaşadığımız muazzam mutluluğu, her zaman gururla hatırlayacağız.

Shell&Turcas olarak Türkiye’de yaklaşık 1150 istasyonumuzda her gün 1 milyonu aşkın misafirimizi ağırlıyor, akaryakıttan markete madeni yağdan temiz tuvaletlere, İnsanların Shell’i olarak hizmet veriyoruz. Bayilerimizle etkin iletişim ve güçlü işbirliği içinde, tüm istasyonlarımızda üstün hizmet vermek için çalışıyoruz.

Söz konusu iletişim ve işbirliği, Shell’in küresel çaptaki yüksek standartlarında yaşanan rekabette dahi dünya şampiyonluğu getirdiği gibi, bayilerimize başarı, misafirlerimize de memnuniyet getiriyor.”

Türk akaryakıt sektöründe birçok ilki gerçekleştiren Shell, dünyanın tek çatı altında toplanan en büyük perakende markası olarak küresel çapta 46 bin istasyona sahip. Her yıl bu istasyonların kalitesi birçok zorlu parametre ile sınanıyor, yaklaşık 70 ülke arasından en iyiler seçiliyor.

Dünyada bu yarışmadan daha fazla katılımlı bir akaryakıt istasyonu yarışması olmaması, yılın istasyonu ödülünü alan bayiyi, dünyanın en büyük akaryakıt istasyonu yarışmasının da kazananı yapıyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Medex Lojistik’in yeni Genel Müdürü Cenk Karademir oldu
Borusan Lojistik, eTA platformunu acente adaylarıyla buluşturdu
DKV Mobility ile UP Bilişim Enerji güçlerini birleştirdi
Eski Brandalar Çocuklar İçin Okul Çantasına Dönüşüyor
Arkas Lojistik’e Avrupa’dan 23.5 milyon Euro’luk kredi