Ford Trucks ilk kiralama operasyonunu 1846T çekici ile yaptı

Ford Trucks, ilk kiralama operasyonunu Ford Cargo 1846T çekici ile Kocaeli Gölcük’te faaliyet gösteren Emsa Denizcilik’e yaptı. Ford Otosan Kamyon İş...

Ford Trucks, ilk kiralama operasyonunu Ford Cargo 1846T çekici ile Kocaeli Gölcük’te faaliyet gösteren Emsa Denizcilik’e yaptı. Ford Otosan Kamyon İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay ile Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, 5 adet çekiciyi törenle Emsa Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salargil’e teslim etti. Teslim törenine Veher Nakliyat yöneticisi Ardoğan Altunoğlu, Ford Otosan ve Emsa Denizcilik yöneticileri de katıldı.

Kamyon pazarında 53 yıllık tecrübeye sahip Ford Otosan tarafından, satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına uygun olarak tasarlanıp geliştirilen ve “2013 Uluslararası Yılın Kamyonu Üçüncüsü” ödülüne sahip olan 1846T çekiciler, Emsa Denizçilik’e Ford Trucks Rental hizmeti kapsamında; tüm bakım, sigorta, kasko masrafları dahil olmak üzere 36 aylığına kiralandı.

Ford Otosan Kamyon İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay törende yaptığı konuşmada, Yeni Ford Cargo 1846T çekicinin DNA’sının “Güç, Verimlilik, Dayanıklık ve  Konfor” üstüne kurulduğunu söyledi.  Kınay, “Satın alınan çekicinin maliyetinin yapılan işin getireceği kazançtan fazla olduğu durumlarda, firmalara Ford Trucks Rental kiralama yöntemiyle destek veriyoruz” dedi.

Emsa Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Emre Salargil de, Ford Cargo 1846T çekicinin yakıt ekonomisini ve sürüş dinamiğini çok başarılı bulduklarını belirterek, kiralama yönteminin firmaları için önemli bir iş modeli olduğunu belirtti.

Masrafınız Kazancınızdan Fazlaysa Ford Trucks Rental

Ford Trucks Rental Çekici kiralama hizmeti bakım masrafları, plaka masrafları, muayene ücretleri, sigorta ücretleri, finansman giderleri, tam kapsamlı kasko, full garanti paketi, motorlu taşıtlar vergisi ve Filobil -Filo yönetim sistemini kapsıyor.

Özsermaye ve finansal kaynakları araca değil işe yönlendirme, kredi limitini doldurmama, kiralama faturasını ay bazında gider gösterebilme, personel masraflarının azalması, öngörülemeyen masrafların sıfırlanması gibi avantajları müşteriye sunan Ford Trucks Rental Çekici Kiralama Hizmeti’nde uzun dönem, kısa dönem ve buy back seçenekleri mevcut.

C2,L1,L2,M1,M2,M3,N1 ve N2 yetki belgesine sahip firmalar bu hizmetten faydalanabiliyor.

Ford Cargo 1846T çekici

Türkiye’nin 11 yıldır aralıksız pazar lideri ve en çok satılan markası Ford’un, Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretilen  Yeni Ford Cargo 1846T çekici, satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına uygun olarak Türk mühendisleri tarafından geliştirildi. Ford Cargo 1846T çekici, yurtiçi ya da uluslararası taşımacılık yapan müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Cargo’nun DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip. 460 PS/2100 Nm motor gücü ile segmentindeki en rekabetçi güç ve torku düşük devirlerden itibaren sunan Ford Cargo 1846T, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini birarada sunuyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzımanı ve otomatik şanzıman opsiyonu ile ön plana çıkan yeni model, yine lüks binek araçlarda görmeye alışık olduğumuz ESP, yokuş kalkış desteği, klima gibi donanımları ağır ticari araç sektöründe standart hale getirerek rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen yeni Ford Cargo 1846T, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı müşterilerine sunuyor. Ford Sürüş Akademisi ile ekonomik ve güvenli sürüş eğitimleri veren Ford Otosan,  filoların işletme maliyetlerinde yüzde 12’lere varan tasarruf yapılmasını sağlıyor.

İlk satış anında veya satış sonrasında ilk bakıma kadar satınalınabilen bakım paketleri ve 3.yıl uzatılmış garantisi ayrıca kredilendirilebiliyor. Müşterilerine gezici servis hizmeti de sunan Ford Otosan, filoların çalıştığı yere gelerek bakım ve belirli onarım işlermlerini gerçekleştiriyor.

Ford Cargo, pazarda iki farklı çekici modeliyle yer alıyor

Ford Otosan, çekici segmentinde iki ürün ile pazarda yer alıyor. Başarılı satış grafiği yakalayan ve yurtiçi nakliyeciler ile hafriyatçılar tarafından yoğun talep gören mevcut 1838T çekicinin üretimi devam ederken, 2013 Uluslararası Yılın Kamyonu Ödülü Yarışması’nda 3.lük ödülü alan yeni nesil 1846T çekici de uluslararası ve yurtiçi nakliye sektörünü hedefliyor.  1846T,  fiyat olarak 1838T çekicinin üstünde konumlandırılıyor.

Ford Cargo’lar 50 ülkeye ihraç ediliyor

Ford Cargo’lar, 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 30 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.

1500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde yüz Türk işgücüyle, yüzde yüz yerli üretiliyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diğer Haberler

Ticaret Bakanlığı ‘NCTS Faz 5’ krizine çözüm için harekete geçti
Capella Logistics, Fransa taşımalarını 2 yılda yüzde 200 artırdı
MAN eBus ailesinin yeni modeli Lion'ın City 12 E LE "sürdürülebilirlik" tacı taktı
Mars Hava ve Deniz Kargo, iki fuara 339 Türk markasını taşıdı
Arkas Lojistik Grubu’nun yeni yatırımları 2025’de sahada olacak
Mercedes’in yeni nesil otobüsleri hem kaptanları, hem yolcuları mutlu edecek
Renault Trucks T, Euro NCAP'te 4 yıldız ile ödüllendirildi
15. Atlas Lojistik Ödülleri Sahiplerini Buldu
UND geleneksel Lojistik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu
Türk Devletleri, lojistik ve taşımacılıkta birlikte hareket edecek