Haydarpaşa'da 1 gantry ile 4 trans vinç devrildi

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli fırtına nedeniyle Haydarpaşa Limanı'ndaki vinç, yağ varillerinin üzerine devrildi. Varillerin patlamasıyla başlayan yangına çevredeki ilçelerden itfaiye ekipleri müdahale etti.

İstanbul'da etkili olan dolu ve şiddetli fırtınanın etkisiyle Haydarpaşa Limanı'ndaki gantry bir vinç ile 4 adet trans vinç devrildi. Vinçlerin devrilmesiyle, konteynerlerde yangın çıktı.

Vinçin yağ varillerinin üzerine devrilmesi sonucu çıkan yangın kontrol altına alındı. İstanbul'da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Haydarpaşa Limanı'ndaki vincin yağ varillerinin üzerine devrilmesi sonucu yangın çıktı.

Kentte akşam saatlerinde başlayan şiddetli fırtına nedeniyle Haydarpaşa Limanı'ndaki vinç, yağ varillerinin üzerine devrildi. Varillerin patlamasıyla başlayan yangına çevredeki ilçelerden itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın karadan ve denizden kontrol altına alınırken, bir personel ise ayağından yaralandı.

TCDD'DEN AÇIKLAMA YAPILDI

TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün İstanbul'da meydana gelen aşırı yağış ve fırtına nedeniyle Haydarpaşa Liman Rıhtımı'nda bulunan 4 vinçten birinin, Liman Sahasında bulunan 9 vinçten de 4'ünün devrildiği belirtildi. Fırtına nedeniyle limandaki yaklaşık 100 konteynerin de devrildiği, içerisinde kimyasal madde bulunan konteynerlerin üzerine vinçlerin devrilmesiyle çıkan yangının itfaiye tarafından kısa sürede söndürüldüğü kaydedilen açıklamada, olay sırasında yaralanan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı personeli bir Gümrük Muhafaza memurunun Numune Hastanesinde tedavi edildiği duyuruldu.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

Türk boğazlarından 20 yılda 2 milyon gemi geçti
DFDS, Martaş Limanı’ndan Trieste’ye yeni bir hat açtı
Deniz navlunları düşüşte; Noel de çare olamadı
Özata Denizcilik, 2 milyon dolarlık onarım işi aldı
MEDKON, 5 konteyner gemisi birden aldı