Henkel, heyecana renk katıyor

Dünyanın en heyecanlı motor sporları organizasyonlarından biri olan offshore yarışlarının 20 Ekim tarihine kadar devam etmesi planlanıyor.İstanbul Offshore...

Dünyanın en heyecanlı motor sporları organizasyonlarından biri olan offshore yarışlarının 20 Ekim tarihine kadar devam etmesi planlanıyor.

İstanbul Offshore Kulübü tarafından düzenlenen Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası?nda bu yıl Henkel, koruyucu ? yağlayıcı ve pas sökücü ürünü & markası WD-40 ile 40 numaralı takımın sponsorluğunu üstleniyor.

Henkel?in 40 numaralı takımın elde edeceği başarılar, WD- 40 adlı ürünün bilinirliğinin daha da artmasına önemli bir katkıda bulunacak. Bir şişede beş ürün birden sunan WD-40; nem atma, pas çözme, pastan koruma, temizleme ve yağlama fonksiyonlarını bir araya getirme özelliği ile tercih ediliyor.

Henkel sponsorluğunda yarışa katılan 40 numaralı WD-40 takımı, Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası?nda, yaklaşık altı ay boyunca, Türkiye genelinde farklı illerde cumartesi ve pazar günleri düzenlenecek yarışlarda mücadele verecek. 





LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi kurdu
Haydarpaşa ve Sirkeci garları devredildi; dikkat çeken detaylar var
Aras Kargo, "Daha Yeşil Bodrum" için dağıtımı elektrikli araçlarla yapacak
Kripto Para Ticareti Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber ve Stratejiler
Çocuklar İçin Çiğnenebilir Takviyelerin Avantajları