İstanbul-Sofya Ekspresi ilk seferine çıktı

TCDD Taşımacılık ile Bulgar Demiryolları arasında imzalanan anlaşma çerçevesinde İstanbul-Sofya Ekspresi ilk seferine 2 makinist, 3 kondüktör ve 22 yolcusuyla başladı.

Bulgaristan/Sofya-İstanbul/Halkalı arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul-Sofya Ekspresi için ilk tren, Halkalı Tren İstasyonu’ndan dün hareket etti.

Hareket öncesi açıklama yapan TCDD Taşımacılık AŞ İstanbul Yolcu Servis Müdürü Veysi Alçınsu, seferlerin bugünden itibaren her gün karşılıklı olarak düzenlenmeye başladığını dile getirdi.

Sofya-İstanbul arasında karşılıklı her gün yapılacak olan seferler için Halkalı’dan saat 22.40’ta, Sofya’dan ise 21.00’de hareket edilecek.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Demiryolu Haberleri

Filyos Limanına demiryolu ağı geliyor!
Avrupa Starline demiryolu projesi, Türkiye'nin de olduğu 39 noktayı bağlıyor
Orta Koridor'daki demiryolu projeleri için ihale ilanına çıkıldı
Tahran-Van arası tren seferleri yeniden başlıyor
Eurasia Rail, 17 ülkeden 212 katılımcı ağırlayacak