Kalender Turizm yine Temsa aldı

Temsa Global AŞ’nin özellikle okul ve personel taşımacılığı için geliştirdiği 43 koltuklu, donanımıyla otobüsleri aratmayan, düşük yakıt sarfiyatının...

Temsa Global AŞ’nin özellikle okul ve personel taşımacılığı için geliştirdiği 43 koltuklu, donanımıyla otobüsleri aratmayan, düşük yakıt sarfiyatının yanı sıra yüksek kapasiteli midibüsü Metropol S sektörün öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Servis taşımacılığının öncü markalarından Kalender Turizm, 100’ü aşkın araçtan oluşan filosuna kattığı 6 adet Metropol S ile yine “Temsa”yı seçti.

Kompakt boyutları ve düşük kullanım maliyetiyle bir midibüs, 43 kişilik yolcu kapasitesi ve üstün donanımıyla bir otobüs. Metropol S, taşımacılık sektöründe sınıfının gözde aracı olmayı sürdürüyor.

Filosundaki 100’ün üzerindeki araçla 20 yılı aşkın süredir servis taşımacılığı yapan, çağdaş ve modern bir anlayışla sektörün öncü şirketlerden biri olmayı başaran Kalender Turizm, filosundaki Temsa araçlarına kattığı 6 adet yeni Metropol S’i teslim aldı. Üstün özellikleri ile servis taşımacılığının gözdesi olmayı başaran Metropol S’ler Kalender Turizm Şirket Müdürü Özkan Yıldız, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Burak Türkel ve Temsa Askale Genel Müdürü Sıtkı Ercan katılımıyla teslim edildi. Kompakt boyutları, düşük kullanım maliyetleri, yüksek kapasitesi ve üstün standart özellikleriyle taşımacılık sektöründe yeni bir sınıfın öncülüğünü yapan Metropol S'lerin teslimatını gerçekleştiren Temsa Bölge Satış Yöneticisi Burak Türkel; “Kendi bölgesinin en güçlü markalarından biri olan Kalender Turizm’in, filosuna yeni kattığı Metropol S’lerle bundan sonra çok daha büyük başarılara ulaşacağını belirterek, özel servis taşımacılık sektörünün ihtiyacı olan optimum verimliliği Metropol S modelleri ile ulaştığını dile getirdi.” açıklamasını yaptı.

Gerçekleşen teslim töreninde 20 yıl önce profesyonel, çağdaş ve dinamik kadroyla yola çıktıklarını dile getiren Kalender Turizm Şirket Müdürü Özkan Yıldız; “Filomuzdaki mevcut Temsa araçlarından memnun kalmamız sonucu yeni alımda da tekrar Temsa Metropol S almaya karar verdik. Temsa’nın servis taşımacılığında sunduğu yeni çözümü olarak öne çıkan Metropol S yolcu konforunun yanı sıra yakıt ekonomisiyle de beklentilerimizi karşılamaktadır. Ayrıca Temsa, satış sonrasında da müşterisinin yanında bir üretici firmadır. Servis memnuniyetimiz yeni alım kararımızda önemli bir unsur olmuştur” dedi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otobüs Haberleri

Temsa, İspanya satışlarını 2 yılda 5 kat artırdı
Temsa’dan Fransa’ya 6 bininci araç teslimatı
BMC’nin çevre dostu otobüsü Procity “fark yaratan” tacını taktı
Mercedes-Benz Conecto Hybrid, %6.5 yakıt tasarrufu sağlıyor
Otokar’dan Altur Turizm'e 1000. Sultan Teslimatı