Kepçeler Kocataş Transport’tan

Firma adına bir açıklama yapan Kocataş Transport Kepçe Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Yük. Müh. Gözde Kocataş, 1991 yılında ilk kez deniz...

Firma adına bir açıklama yapan Kocataş Transport Kepçe Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Yük. Müh. Gözde Kocataş, 1991 yılında ilk kez deniz kepçesinin  ülkemizden ihracatını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Kocataş Kepçe (Kocatas Grab Industry) isminin dünyada markalaşmaya gittiğini belirten Gözde Kocataş, İngiltere ve Portekiz temsilciliklerinin yanı sıra,  ISO9001:2000 Kalite ve CE sertifikalarının bulunduğunu, ayrıca ürünlerinin (TPE) Türk Patent Enstitüsü tarafından  tescil edildiğini söyledi.

İmalatlarının daha çok dökmeci gemiler ve limanlar için hazırladıkları özel dizayn teknik projeleriyle mekanik,  elektro hidrolik, polip,  uzaktan kumandalı, tarama kepçesi, kaya kepçesi gibi çeşitli kepçe versiyonlarındaki ürünler olduğunu vurgulayan Gözde Kocataş, özellikle satış sonrası eğitim ve servis ağlarıyla dünyada kısa sürede tanındıklarını sözlerine ekledi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamyon - Treyler Haberleri

Scania’dan, Sürdürülebilir Üretimde Yenilikçi Adım!
Renault Trucks, Bourg-en-Bresse tesisinin 60. yıl dönümünü kutluyor
Krone, 3D Solar Telematik 2024 Ödülünü Kazandı
BMC'nin hafif kamyon serisi 417 yollara çıktı
TIRSAN’ın şasisi, Avrupa’da ikinci kez 1’inci oldu