Konset Turizm'in tercihi Temsa

Kurulduğu 2006 yılından bu yana filosunda Temsa Diamond araçlarıyla hızlı bir büyüme gösteren Konya’nın turizm firması Konset Turizm, filosuna eklediği...

Kurulduğu 2006 yılından bu yana filosunda Temsa Diamond araçlarıyla hızlı bir büyüme gösteren Konya’nın turizm firması Konset Turizm, filosuna eklediği 4 adet Diamond ile 3 yılda 36 araçlık bir filoya ulaştı.

2008 yılı “Altın Marka Ödülü”nün sahibi olan Konset Turizm’in filosuna kattığı 4 adet Diamond teslim törenine; Temsa Global Otobüs İş Birimi Genel Müdürü Ahmet Özşahin, Otobüs Pazarlama ve Satış Direkörü Ayhan Dayoğlu, Temsa Otobüs Satış Müdürü Murat Anıl, Temsa Otobüs Pazarlama Sorumlusu Ekrem Özcan, Konset Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dinekli, Konset firması ortaklarından Ali Eker ve Şahin Eker katıldı.

Konya Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen teslimat töreninde Temsa Global Otobüs İş Birimi Genel Müdürü Ahmet Özşahin, Konset firmasıyla birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek “Kısa süre içerisinde hızlı bir büyüme kaydeden Konset firması araçlarının tamamının Diamond olması bizleri gururlandırmaktadır. Diamond araçlarıyla konforu ve ergonomiyi müşterilerine sunan Konset Turizm’e bizler de üretici firma olarak çözüm ortağı olmaktayız.” açıklamasını yaptı.

Törende, müşterilerine en iyi hizmeti vermek için yeni yatırımlara verdikleri öneme değinen Konset Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Dinekli ise; “Diamond araçlarını seçmemizin sebebi ergonomik yapısı, yolcu memnuniyeti ve konforudur. Konset Turizm müşterisi her seyahatinin aynı konforda olacağını bilmektedir. Zaten şehir halkının teslimat törenine ilgisi de firmamızın Konya halkı tarafından ne kadar benimsendiğinin göstergesidir” dedi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otobüs Haberleri

Temsa, İspanya satışlarını 2 yılda 5 kat artırdı
Temsa’dan Fransa’ya 6 bininci araç teslimatı
BMC’nin çevre dostu otobüsü Procity “fark yaratan” tacını taktı
Mercedes-Benz Conecto Hybrid, %6.5 yakıt tasarrufu sağlıyor
Otokar’dan Altur Turizm'e 1000. Sultan Teslimatı