Mercedes'in yeni adresi Bursa

Güleryüz Otomotiv, dünya otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından Daimler AG ile Mercedes-Benz şasili, "Güleryüz Cobra GL9" serisi lüks tip otobüs...

Güleryüz Otomotiv, dünya otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından Daimler AG ile Mercedes-Benz şasili, "Güleryüz Cobra GL9" serisi lüks tip otobüs üretimine başladı.

Sadece ihraç pazarlar için üretilen otobüsler, Mercedes-Benz bayileri tarafından Avrupa ve Türk cumhuriyetlerine pazarlanıyor. "Cobra GL9", 35 1 yolcu ve 6 metreküp bagaj kapasitesine sahip. Güleryüz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Keskin, Evobus-Viyana grubu ile ilk temasların 2009'da başladığını belirtti. Keskin, yoğun teknik çalışmalar ve işbirliği neticesinde 8 ay gibi kısa bir sürede prototip Mercedes şasili GL9 serisi lüks tip otobüs üretimini gerçekleştirdiklerini söyledi. Keskin, İspanya'da Mercedes-Benz fabrikasında üretilen şasilerin Gemlik Limanı'na gönderildiğini, 6 hafta süren üretim sürecinden sonra, otobüslerin Evobus ve Mercedes Benz bayilerine ihracatını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ZAMAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otobüs Haberleri

Temsa, İspanya satışlarını 2 yılda 5 kat artırdı
Temsa’dan Fransa’ya 6 bininci araç teslimatı
BMC’nin çevre dostu otobüsü Procity “fark yaratan” tacını taktı
Mercedes-Benz Conecto Hybrid, %6.5 yakıt tasarrufu sağlıyor
Otokar’dan Altur Turizm'e 1000. Sultan Teslimatı