Meyve veren ağacı taşlamaya çalıştılar

 LOJİMEDYA’nın yeni ataklarla yükselişe geçmesi birilerini rahatsız etmişe benziyor. LOJİMEDYA Ajans bünyesinde yayın yapan 6 internet sitemiz,...

 

LOJİMEDYA’nın yeni ataklarla yükselişe geçmesi birilerini rahatsız etmişe benziyor. LOJİMEDYA Ajans bünyesinde yayın yapan 6 internet sitemiz, dün gece aynı anda hacker saldırısına uğradı. Okurlarımız yaklaşık 8 saat tüm sitelerimizde haber girişindeki fotoğrafı gördüler.

Olaydan, saat 03:00 civarında evimi arayan bir okurumuz sayesinde haberim oldu. Çaresizlik içinde ne yapacağımı düşünürken, durumu benden önce öğrenen bir dost, bir de densize rastladım sanal alemde. Denizcilik sektörüne yönelik yayın yapan www.denizhaber.com sitemizin hacklendiğini haber yaparak ‘geçmiş olsun’ derken; Facebook’a yazan bir akbaba da, sitemizin hacklendiğinden duyduğu mutluluğu dostlarıyla paylaşmıştı. Türk kültüründe acıdan zevk çıkarmak yoktur. O çocuğu terbiye için babasına havale ediyorum. LOJİPORT ve diğer sitelerimiz ‘kem gözlere rağmen’ yine 7/24 yayında olacak.

Selçuk ONUR - LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Karsan, temsilcisi E-Buscar’ı satın aldı, İspanya’da da "bir adım öne" çıktı
Türkmenistan Ulaştırma Ajansı Çakıyev, UND heyetiyle bir araya geldi
Prometeon Türkiye’nin yeni Pazarlama Müdürü Ömer Tunaz oldu
2023’ün tescilli patent şampiyonu Mercedes-Benz Türk
Aras Kargo, “Yeşil İlçe” projesini Bodrum’da başlattı